Kamp mellom Åna Sira og Frøyland i bygdecupen i Sokndal.

Postet av Åna-Sira FK den 1. Mai 2018

Da var vi i gang i år igjen med den fantastiske bygdecupen i Sokndal i regi av Heroes of Haua. Dette er ett flott arrangement og tiltak av gjengen i HoH, som vi setter stor pris på.

I dag var den første kampen i cupen for vår del i 2018 og kampen var mot Føyland. Resultatet ble 1-0 til Åna Sira. Målscorer for Åna Sira var Vidar Pedersen med et flott raid opp på venstre siden som endte med at han satte ballen kontant i høyre hjørne utenfor rekkevidden til keeperen.

Åna Sira tok ledelsen i løpet av første omgang. I andre omgang bølget spillet frem og tilbake mellom lagene. I tredje omgang var nok Frøyland best men takket være en fantastisk keeper i Tom Inge Log så ble det ingen mål på dem.

Laget til Åna Sira var i dag: Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Runar Log, Christian Reistad, Lars Krogh, Thomas Åvedal, Tom Inge Log og Tore Osmundsen.

Runar, Thomas, Lars og Christian ryddet opp i de bakre rekker i stor stil, og hold nullen sammen med keeper Tom Inge. Fremover gjorde Vidar, Tore og Petter det de kunne for å lage mål og ble belønnet med det flotte målet av Vidar P.

Det møtte vel opp en ca 50 tilskuere som fikk servert kaffe og lapper som Per Olav Sand sto for. En stor takk til Geir Åvedal som alltid stiller opp når en trenger dommer til disse kampene.