Trekning av julelotteri 2017 Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 15. Des 2017

Da er trekningen i årets store julelotteri i regi av Åna Sira Fotballklubb for 2017 foretatt.

Vi takker alle som kjøpte lodd av Åna Sira Fotballklubb og dermed bidrar til at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi har til tross for at vi er en forholdsvis liten klubb.

Tusen takk til alle som har stått på og solgt lodd for oss, helt umistelig hjelp.


Trekningsliste for julelotteri Åna Sira Fotballklubb 2017.

 

  1. gevinst: Maj Lillian Førsund. 4 kg hummer.

  2. gevinst: Regine Sand. 2 kg hummer.

  3. gevinst: Liv Grude. 2 kg hummer.

  4. gevinst: Anders Svindland. 2 kg hummer.

  5. gevinst: Jan Haugland. 2 kg hummer.

  6. gevinst: Sigbjørn Reg. Fenalår.

  7. gevinst: Gerd Svindland. Fenalår.

  8. gevinst: Sylvi Mysse. Fenalår.

  9. gevinst: Dagfinn Log. Fenalår.

  10. gevinst: Gunn Marie Sand. Fenalår.

  11. gevinst: Selvin Nedrejord. Pinnekjøtt.

  12. gevinst: Marit Lie. Pinnekjøtt.

  13. gevinst: Bjørg Hallingsskår. Pinnekjøtt.

  14. gevinst: Glenn Tore Birkeland. Pinnekjøtt.

  15. gevinst: Edvard Midtbø. Pinnekjøtt.

  16. gevinst: Petter Kvelland. Reker.

  17. gevinst: Oddlaug Pedersen. Reker.

  18. gevinst: Sander K Eie. Reker.

  19. gevinst: Audrey Midtbø. Reker.

  20. gevinst: Marit Log. Reker.

  21. gevinst: Mari-Ann Daland. Kalkun.

  22. gevinst: Knut Børge Pettersen. Kalkun.

  23. gevinst: Bjørn Sand. Kalkun.

  24. gevinst: Knut Hatteland. Kalkun.

  25. gevinst: Selvin Nedrejord. Kalkun.

 

Vi gratulerer vinnerne med flotte premier.

Tusen takk til alle som kjøpte lodd av Åna Sira Fotballklubb og støtter opp om den aktiviteten vi driver i Åna Sira.

Husk at vi er alle vinnere selv om det ikke ble premier på alle😊

 



Vinnerne av høstsesongen i Grensebullen Dart klubb i Åna Sira 2017

Postet av Åna-Sira FK den 13. Des 2017

Da er vinnerne av høst sesongen 2017 i Grensebullen Dart klubb kåret.

1 plass Kenneth Egeland

2 plass Greta Kvelland Sivertsen

3 plass Ruben Omdal

Vi gratulerer alle sammen med god innsats.

Det har vært en god og jevn sesong med alt fra 10-20 deltakere hver onsdag i klubbhallen i Åna Sira.

Dette er ett flott tiltak og tilbud til alle som ønsker en aktivitet å delta på. Dette er for absolutt alle.

Vi ønsker gamle og nye medlemmer\spillere hjertelig velkommen når vårsesongen starter opp over nyttår.



Avtale mellom Sokndal Kommune og Åna Sira Fotballklubb vedtatt.

Postet av Åna-Sira FK den 5. Des 2017

Avtalen som gir Åna Sira Fotballklubb full økonomisk kompensasjon for avståelse av treningsarealet på Åna Sira Stadion vinteren 2017-18 er nå endelig vedtatt og godkjent i Sokndal Kommune.

Åna Sira fotballklubb vil motta kr 23750.- som tilsvarer summen Titania AS betaler for å leie arealet ut mars 2018. Det har vært en lang og krevende prosess for å komme i mål med denne avtalen. Mange timers arbeid og mye dokumentasjon er gått mellom Sokndal Kommune og Åna Sira Fotballklubb. Undertegnede har brukt mye tid og krefter på dette som egentlig burde vært en selvfølge og en rett frem sak, men det var det dessverre ikke. Åna Sira Fotballklubb har også fått en beklagelse fra Sokndal Kommune for dårlig kommunikasjon og informasjon i saken. 

Sokndal Kommune ved plan og teknikk sjef, næringssjef og ordfører skal ha ros for å ha tatt saken på alvor og tatt kontakt med Åna Sira Fotballklubb for å få løst saken til det beste for alle parter. Vedtaket som er gjort var det eneste fornuftige og rette å gjøre i denne saken.

Treningsarealet er utlånt til Titania AS til riggplass ifm bygging av ny 66kv linje fra Åna Sira til Logsmyr\Titania ut mars 2018.

Åna Sira Stadion er eid av Sokndal Kommune og driftes og vedlikeholdes av Åna Sira Fotballklubb ihht tidligere inngått drifts og vedlikeholdsavtale. Denne drifts og vedlikeholds avtalen sikrer en høy standard på anlegget og lang brukstid. Det er en selvfølge, som vedtaket også sier at kommunal grunn kan ikke leies ut av andre enn kommunen. Det var derfor Åna Sira Fotballklubb ved undertegnede informerte Titania AS og Sokndal Kommune om at dialogen om utleie av arealet måtte bli mellom dem først og fremst men at Åna Sira Fotballklubb skulle konfereres underveis da vi er de daglige brukerne av arealet.

Titania AS, Sokndal Kommune og Åna Sira Fotballklubb var alle enige om at hvis treningsarealet skulle leies ut så måtte det være frivillig for klubben og kompensasjon skulle tilfalle klubben og brukes til avbøtende tiltak for fotballgruppen. Nå er dette endelig vedtatt og godkjent.

Vedtaket fra Sokndal Kommune:

Melding om vedtak: Åna-Sira Fotballklubb: Søknad om økonomisk kompensasjon for avståelse av treningsfelt

Formannskapet 28.11.2017 - Sak:074/17

Det er gjort følgende vedtak i saken:

1. Søknad fra Åna-Sira Fotballklubb av 20/11-17 som økonomisk kompensasjon for avståelse av treningsfelt vinteren 2017/2018 innvilges som omsøkt.

2. Leieinntektene på kr 23.750,- utbetales til Åna-Sira Fotballklubb.

3. Sokndal kommune beklager dårlig kommunikasjon med Åna-Sira Fotballklubb omkring avtalen som Sokndal kommune har inngått med Titania AS.

4. Det presiseres at lag/foreninger som disponerer kommunal grunn ikke kan inngå avtale om utleie av grunn til andre. Det er Sokndal kommune som grunneier som må inngå denne type avtaler. Lag/foreninger vil allikevel ha mulighet til å komme med en begrunnet søknad om å beholde leieinntektene.

  



Det trenes godt i Åna Sira.

Postet av Åna-Sira FK den 28. Nov 2017

Det trenes godt i Åna Sira for tiden. Vi trener fast hver tirsdag kl 1900 og fredag kl 1800.

Da vi nå ikke har tilgang på grusbanen denne vintersesongen så trener vi i ballbingen.

Det ser ikke ut til at det legger noe begrensninger i treningsiveren da det i dag dukket opp ikke mindre enn 15 stk til trening.

Dette er bare helt fantastisk og veldig moro. En fantastisk gjeng.

Kan ikke se annet enn at fortsetter vi slik så er vi snart å se i tippeligaen:)



Sponsor bilde Åna Sira Fotballklubb 2017

Postet av Åna-Sira FK den 21. Nov 2017

Åna Sira Fotballklubb retter en stor takk til sponsorene for ett strålende samarbeid i sesongen 2017.

Uten disse gode samarbeidspartnerne hadde vi ikke kunnet opprettholde det store aktivitetsnivået vi har.

Åna Sira Fotballklubb har i år hatt ett 5 er lag med i to lokale serier, bygdeserien i Sokndal og i bedrifts\mosjonsserien i Flekkefjord. Åna Sira fotballklubb ble nr 2 i begge seriene. I bygdeserien i Sokndal møtte vi Rekefjord i finalen.

Vi har en aktiv dart klubb som spiller hver onsdag i klubbhuset i Åna Sira som heter Grensebullen Dart klubb og vi deltar i turneringer sammen med Ventebullen Dart klubb i Flekkefjord.

Vi har også etablert en flott Frisbee golf bane på Åna Sira Stadion. Her er det stor aktivitet nesten hele året igjennom. Her ligger det utstyr og kart over banen til fri benyttelse i kiosk\material bu ved banen.

Vi har utarbeidet ett flott 10 på topp turkart i Åna Sira og området rundt, samt merket og hengt opp postkasser med registreringsbok på totalt 18 turer i området. Kart kan fås på Joker i Åna Sira samt i postkasse på klubbhuset. Kartene kan leveres inn ved årsslutt og hvis en har gått 10 eller flere turer så er en med i trekning av 2 stk gavekort a\kr 500.-.

Det er også opprettet bibliotek i TV stue i klubbhallen der alle som ønsker kan låne massevis av bøker helt gratis. Biblioteket er åpen en dag i uken, tirsdager. Her styrer Gunn Marie Sand med stor kunnskap om bøker.

  



Meget provoserende oppførsel av Sokndal Kommune mot Åna Sira Fotballklubb.

Postet av Åna-Sira FK den 17. Nov 2017

En meget provoserende oppførsel og avgjørelse av Sokndal Kommune mot Åna Sira Fotballklubb.

Åna Sira Fotballklubb har hatt en god dialog med Titania AS da de tok kontakt vår\sommer 2017 for å høre om de kunne låne\leie treningsarealet vårt på grusbanen i Åna Sira ifm bygging av ny linje og trengte en riggplass til dette. Titania var veldig klare på at de ønsket at dette skulle være frivillig for Åna Sira Fotballklubb hvis de kunne avstå dette treningsfeltet vinteren 2017\2018 og at de da ville kompensere Åna Sira Fotballklubb med kr 25000 som kunne brukes til avbøtende tiltak og alternative treningsarealer\metoder i denne perioden da dette treningsfeltet ikke kunne brukes. Jeg som banemester\stadion ansvarlig på Åna Sira Stadion opplyste Titania AS om at dette er kommunal grunn og at dette måtte avklares med Sokndal Kommune teknikk og miljø avdeling som er ansvarlig for slike anlegg i kommunen da dette er definert som et trenings\kultur\miljø-areal.

Da jeg også fungerer som oppmann for fotballgruppen i ÅSFK så har jeg hatt en dialog og avklaring med denne for å få aksept for å låne ut treningsarealet vårt mot en kompensasjon som kunne brukes til avbøtende tiltak, alternative treningsarealer og høyst tiltrengt utstyr til banen, som egentlig kommunen er ansvarlig for å kjøpe inn. Jeg fikk da aksept i gruppen for dette og meddelte dette til Titania og Sokndal Kommune.  

Teknikk og miljøsjef i Sokndal Kommune, Titania AS og Åna Sira Fotballklubb hadde en veldig god dialog og ble enige om at hvis ÅSFK ville avstå treningsfeltet sitt og Titania ville kompensere klubben i denne sammenheng slik at disse midlene kunne brukes til avbøtende tiltak så hadde ikke Sokndal Kommune noe i mot dette, og syntes dette måtte være en veldig god løsning for alle parter. Teknikk og miljøsjef var samtidig klar på at avtalen om dette måtte sendes rådmann i kommunen for godkjenning. Alt dette ble gjort og avtalt i juli 2017. Etter dette hørte vi ikke mer fra kommunen så ÅSFK og Titania fortsatte dialogen og tilretteleggingen for opparbeidelsen av riggplass og tidspunkt ble gjort og avtalt.

I slutten av oktober 2017, altså 3 måneder etterpå, så starter problemene da Titania AS sender oss en bekymringsmelding om at Sokndal Kommune forlanger at leien og kompensasjonen som var avtalt skulle til Åna Sira Fotballklubb skulle til Sokndal Kommune og ferdig med det. Dette kom i en mail til Titania AS fra næringssjefen i Sokndal Kommune om dette i form av en vedlagt avtale. Ingen forklaring, ingen dialog med de opprinnelige partene i saken eller drøftinger. 

Vi ba umiddelbart om en forklaring fra kommunen og da blandet plutselig ordfører og rådmann seg inn i saken og sa at de har nå omdefinert treningsarealet til næringsareal slik at de da kunne ta leie av Titania for dette og at ÅSFK ikke skulle ha noe som helst. Dette er en helt ulovlig fremgangsmåte. Dette er ett trenings\kultur\miljø areal og kan ikke bare omdefineres til næringsareal uten en reguleringsplan og et påfølgende lovlig vedtak i kommunestyret. Helt totalt håpløst av en næringssjef, ordfører og rådmann, men noe må de vel forsvare vedtaket sitt med om å frarøve denne summen, kr 25000, fra Åna Sira Fotballklubb.

Vi står nå altså uten treningsareal i hele vinter halvåret fra november 2017 til mars\april 2018. Vi får ingen kompensasjon som kan brukes til avbøtende tiltak eller alternative treningsmetoder\arealer. Vi får ingen tilbud fra kommunen om løsning eller andre treningsarealer. Rett og slett en total voldtekt av hele Åna Sira Fotballklubb.

Det vi nå står igjen med er en ballbinge som er totalt utslitt og ikke lenger egnet til fotballtrening.

Jeg kan ikke annet en å si at en sånn behandling fra Sokndal Kommune mot Åna Sira Fotballklubb er bare rett og slett skammelig og totalt uakseptabel. At Sokndal Kommune ved næringssjef, ordfører og rådmann ønsker å oppføre seg slik mot Åna Sira Fotballklubb for en sum på kr 25000 er for meg helt utrolig men sier mye om hva slags kommune og fokus de har i Sokndal. Det en må være klar over er at kr 25000 er en enorm sum for Åna Sira Fotballklubb som hadde vært enormt kjærkommen til bruk til avbøtende tiltak for fotballgruppa og til innkjøp av utstyr til bane. Har jobbet som frivillig i Åna Sira Fotballklubb i 20 år nå og legger ned 4-500 dugnadstimer i året på stadionanlegget, som oppmann, kasserer og mange andre oppgaver og har egentlig bare lyst å gi totalt opp og legge ned hele greia når vi har en kommune som ikke ønsker oss livets rett.

Vi avventer fortsatt svar fra Sokndal kommune på  noen henvendelser vi har gjort i denne saken men regner ikke med at næringssjef, ordfører eller rådmann nedverdiger oss noe svar i det hele tatt dessverre. 




Nye flotte treningsdresser til Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 8. Nov 2017

Da har nye og flotte treningsdresser til Åna Sira Fotballklubb kommet. Dressene er av typen UMBRO SUBLIME og UX1.

Dressene er levert av utstyrsleverandøren vår InterSport Flekkefjord og trykkingen av sponsorlogoer og annet trykk er utført av RP profil i Flekkefjord. Stor takk til begge to for godt samarbeid og ett flott resultat.

Alle sponsorene til Åna Sira Fotballklubb er trykket på dette settet og vi retter en stor takk til samtlige for et langt og godt samarbeid og er veldig takknemlig for støtten. Uten denne støtten hadde det ikke vært mulig å drive Åna Sira Fotballklubb med det forholdsvis store aktivitetsnivået vi har.

Hovedsponsor er: Flekkefjord Sparebank.

Andre sponsorer er: ÅnaSolfilm, Åna Dekkomlegging, Holm AS, Finny Sirevaag, Titania, Bravida Flekkefjord, Verktøy og Industri Egersund, Sira Kvina Kraftselskap, Egenes Brannteknikk, Flekkefjord Bensin og Service, RP profil, Intersport Flekkefjord.

Åna Sira Fotballklubb retter en stor takk til alle frivillige, støttespillere, sponsorer og andre som bidrar til å opprettholde klubben til det beste for lokalsamfunnet Åna Sira.



Åna Sira - Rekefjord i finalen i bygdeserien på Haua i dag.

Postet av Åna-Sira FK den 27. Okt 2017

Da har vi spilt finale i bygdeserien på Haua. Finalen var mellom Åna Sira og Rekefjord. Resultatet ble 2-5 og seier til Rekefjord. Veldig trist at det ikke finnes en ordentlig fotballbane i Sokndal kommune det går an å ha en så viktig kamp på bortsett fra ett søkkvått jorde men det var like forhold for begge så kanskje greit uansett.

Åna Sira startet best med god kontroll i første omgang og ledet med 1-0 når første omgang var ferdig. Åna Sira hadde haugevis av muligheter til flere mål men ballen ville bare ikke inn. I andre omgang sovnet vi hen en liten stund i starten av omgangen og plutselig var det 1-3 til Rekefjord. Vi fikk justert litt og kom oss noenlunde inn i kampen igjen. I tredje omgang var det mer jevnt igjen og det sto 2-3 en stund og vi presset på men fikk ikke uttelling og bang der sto det 2-5 til Rekefjord..Vi fortjener absolutt godkjent allikevel synes jeg uansett resultat. Vi vant vår avdeling av serien suverent, det samme som Rekefjord gjorde i sin avdeling og dette var finalen mellom de to absolutt beste lagene i serien. Målene til Åna Sira var det superreserven Kjetil Haneberg som sto for.

Åna Sira stilte med følgende lag: Petter Kvelland, Thomas Åvedal, Tom Inge Log, Kristoffer Egeland, Runar Log, Christian Reistad, Kjetil Haneberg, Vidar Pedersen, Marius Mål, Joakim Log. En stor takk fra Åna Sira Fotballklubb til alle som har stilt opp for klubben i denne serien og i finalen. Det er veldig bra og viktig at vi stiller lag og viser oss frem i både denne serien og i bedriftsserien i Flekkefjord.

Da ble vi faktisk nr 2 i begge seriene som vi har deltatt i og det står det respekt av. Neste år topper vi hele driden:)



Kamp i Åna Sira mellom Sokndal IK og Eiger 2.

Postet av Åna-Sira FK den 6. Okt 2017

Kamp på Åna Sira Stadion mellom Sokndal IK og Eiger 2.

Kampen gikk i Åna Sira da kunstgress banen i Sokndal ble ødelagt av flommen. Åna Sira stilte selvfølgelig opp for våre gode naboer i Sokndal og stelte til banen på rekordfart og spilleforholdene ble så gode som det var mulig å få dem ifht all nedbøren som har vært i det siste.

Kampen bølget frem og tilbake i første omgang og resultatet sto 2-2 til pause. I andre omgang var det nesten bare ett lag på banen og det var Sokndal. Kampen endte 5-2 til Sokndal.

Det møtte opp ca 100 personer som overvar kampen. Åna Sira stilte opp med gratis kaffe til alle i kjølen.

Moro med kamp igjen på Åna Sira Stadion.



Bedriftsserien 2017 avsluttet med pokalfest på Grand Hotell i Flekkefjord.

Postet av Åna-Sira FK den 30. Sep 2017

Avslutning og pokalfest for bedriftsserien i Flekkefjord på Grand Hotell.

Det møtte opp representanter fra alle lag, Vollen FK, Feda FK, Kvanvik FK og Åna Sira FK. Vi var vel ca 25 totalt.

Årets seierherrer ble Feda FK med full pott og tok dermed av sted med den største pokalen.

Åna Sira FK ble nummer 2 og fikk en flott pokal samt heder og ære.

Vollen FK ble nr 3 og Kvanvik ble nr 4.

Pål Meier og Vollen FK ble behørig takket for god innsats ifm arrangeringen av serien. De jobber også aktivt med å få til en innendørs Vollen Cup i mars 2018 på Uenes. Alle ble oppfordret til å bruke sine kontakter til å prøve å få med flere lag til denne cupen samt flere lag til hovedserien. 

Åna Sira FK har i år stilt lag til alle kampene og det rettes en stor takk til alle som har stilt opp spilt for Åna Sira.

De som har trent med og spilt for laget har vært: Petter Kvelland, Daniel Sørdal, Christian Reistad, Thomas Reistad, Vidar Pedersen, Joakim Log, Runar Log, Reidar Berntsen, Ronny Tønnessen, Kim Østrem, Jon Strømland, Simen Strømland, Kjetil Haneberg, Lars Krogh, Leif Inge Håland, Steinar Danielsen, Thomas Åvedal, Espen Midtbø, Bjørn Ivar, Marius Mål, Daniel Mål, Tom Inge Log, Tommy Olsen, Jonas Håland, Ingvar Sivertsen, Henning Sivertsen, Geir Åvedal, Jan Helge Trelsgård, Ole Johnny, Pål Versland, Johannes Nyheim, Thor Eilif Kittelsen, har sikkert glemt noen..........

Tusen Takk for innsatsen.   



Flott stykke om Åna Sira i Lister 24 avisen.

Postet av Åna-Sira FK den 21. Sep 2017

Flott stykke om Åna Sira i Lister 24 avisen. Legg spesielt merke til det flotte fotballaget på siste side:)

En god liten beskrivelse av aktivitetene som fotballklubb driver for det beste for innbyggerne i Åna Sira står også på siste side. Ellers så er det mye bra som kommer frem i stykke om bygda.

Trykk på linken:

Lister 24 stykke om Åna Sira



Åna Sira mot Kvanvik i bedriftsserien, 2-4

Postet av Åna-Sira FK den 19. Sep 2017

Da har vi igjen hatt kamp i bedriftsserien i Flekkefjord. Kampen var mellom Åna Sira og våre gode naboer på Kvanvik. Resultatet ble 2-4 til Kvanvik.

Laget i dag var Petter Kvelland, Daniel Sørdal, Reidar Berntsen, Joakim Log, Simen Strømland og Christian Reistad.

Vi stilte lag selv om vi bare hadde en innbytter og det står det respekt av. Vi stiller lag uansett, veldig bra.

Alle jobbet godt og gjorde en god innsats men i dag ble Kvanvik litt for sterke. Vi hadde mange veldig gode målsjanser men en meget god keeper hos Kvanvik i Tom Inge Log stoppet det meste. Våre to mål sto Reidar Berntsen og Simen Strømland for med ett flott mål hver.

Tusen takk for god innsats av alle.

Da har vi en kamp igjen i denne serien og den er mot Vollen FK neste tirsdag, 26 september kl 1800 på Åna Sira Stadion. Vinneren av denne kampen blir nr to i serien. Forrige runde vant Feda over Kvanvik og står dermed med full pott.

Da tror jeg tabellen må være ca sånn:

Feda  6 kamper 18 poeng

Vollen FK 5 kamper 6 poeng

Kvanvik FK 6 kamper 4 poeng

Åna Sira FK 5 kamper 4 poeng



Quiz kveld i klubbhuset i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 16. Sep 2017

En flott kveld med quiz i klubbhallen i Åna Sira.

Fredag kveld ble det invitert til quizkveld i klubbhallen. Det møtte opp ca 50-60 stk som var klare til å konkurrere.

Det ble hard kamp mellom lagene men Team Super Leeds tok seieren til slutt. Tror dette laget var Ingvar Sivertsen, Runar Log, Kjetil Haneberg, Line Midbøe, Edvard Midtbø og Oskar:)

Det var jevnt over ett imponerende og veldig høyt kunnskapsnivå blant lagene og det var det behov for da spørsmålene og musikkoppgavene som en glimrende arrangementskomite hadde laget krevde det. Gode spørsmål og god musikk.

Takk til arrangementskomiteen for en flott kveld.



Åna Sira mot Kvassåsen i bygdeserie på Haua, resultat 3-1

Postet av Åna-Sira FK den 11. Sep 2017

Da har Åna Sira FK spilt ny kamp i bygdeserien på Haua. Kampen var mot Kvassåsen og Åna Sira gikk seirende ut av oppgjøret med 3-1.

Kampen gikk på Åna Sira stadion på en blytung og regnfull gressmatte. Åna Sira stilte følgende lag til denne meget viktige kampen: Petter Kvelland, Thomas Åvedal, Espen Midtbø, Thomas Reistad, Runar Log, Tom Inge Log, Marius Mål, Christian Reistad, Reidar Berntsen, Vidar Pedersen.

Målene i da ble laget av Thomas Reistad, 2 stk og Vidar Pedersen 1 stk.

Åna Sira gikk tidlig opp i ledelsen med 1-0, men Kvassåsen reduserte på ett litt heldig mål og vi var like langt. Kampen bølget frem og tilbake men til slutt fikk Åna Sira banket i 2 stk slik at resultatet ble 3-1. Det var ikke lett å få til noe fin spill på gressmatta i dag men forholdene var like for begge lag og Åna Sira løste det best. En god forsvarsrekke med Thomas, Petter, Reidar, Christian og Runar samt en meget god Tom Inge Log i mål gjorde at Kvassåsen ikke fikk mer enn ett mål. Framme på banen hadde vi en veldig god angreps rekke i Marius, Thomas R, Vidar og Espen, som sammen fikk banket inn 3 stk.

Tusen takk til alle sammen for god innsats.

 Denne kampen var veldig viktig å vinne for nå er Åna Sira i finalen i Hauaserien. Vi har spilt 4 kamper og har 3 seiere samt 1 uavgjort, som gir 10 poeng. Da gjenstår bare finalen i serien.



Nye kamper i bedriftsserien spilt idag, Åna Sira mot Feda.

Postet av Åna-Sira FK den 5. Sep 2017

Da var første kamp i høstsesongen over i bedriftsfotballen. Kampen var mellom Åna Sira og Feda. Resultatet ble 5-7.

Kampen gikk på Åna Sira Stadion i ett vanvittig regnvær og banen var tung å spille på, men den holdt overraskende bra hele kampen.

Det startet godt for Åna Sira med 3-0 men så tok Feda over og det sto plutselig 3-5. Mot slutten gikk spillet frem og tilbake uten at noen klarte å få et overtak. Slutt resultatet ble 5-7. Målscorere for Åna Sira i dag var Vidar Pedersen med 3 stk, Christian Reistad 1 stk og sannelig laget ikke den gamle Petter Kvelland også ett mål.

Laget til Åna Sira i dag var Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Joakim Log, Christian Reistad, Runar Log, Lars Krogh, Thomas Reistad, Reidar Berntsen, Daniel Sørdal.

Feda møtte til kamp og stilte med bare 5 spillere og ingen innbyttere og det står det respekt av. Her var det ikke snakk om å avlyse eller utsette på grunn av lite folk. Vollen FK spilte også i dag mot Kvanvik og resultatet ble 9-5. 

 



Åna Sira med ny kamp i bygdeserien på Haua.

Postet av Åna-Sira FK den 14. Aug 2017

Da har vi hatt en ny flott opplevelse med fotballkamp i bygdeserien på Haua i Sokndal.

Kampen denne gangen var mot Team Aamodt og kampen gikk på banen i Linepollen.

Det var vel en ca 30 fremmøtte publikummere som fikk oppleve stor fotball på en liten og intim fotballmatte.

Endelig en litt roligere kamp i denne serien i motsetning til tidligere bataljer mot Kryptevik og Øyno Settlers.

Kampresultatet i dag ble Åna Sira - Team Aamodt 8-1.

Målscorere i dag var Vidar Pedersen med 4, Thomas Reistad med 2, Joakim Log 1 og Steinar Danielsen med 1.

Laget i dag var Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Tom Inge Log, Thomas Reistad, Christian Reistad, Thomas Åvedal, Steinar Danielsen, Reidar Berntsen, Joakim Log, Runar Log.

Tusen takk for god innsats av alle som stilte opp. 



Åna Sira Fotballklubb mot Kryptevik på Dalen Ground i Sokndalstrand i bygdefotball serien.

Postet av Åna-Sira FK den 14. Jul 2017

Ja da har vi spilt kamp nummer 2 i bygdeserien i fotball i Sokndal mot Kryptevik på Dalen Ground i Sokndalstrand.

Kampen endte 1-1 og målet i dag ble utrolig nok laget av Kim Østrem.

Laget vi stilte med var Petter Kvelland, Kim Østrem, Marius Mål, Joakim Log, Runar Log, Tom Inge Log, Christian Reistad, Vidar Pedersen, Nils Thomas Midtbø, Thomas Reistad, Reidar Berntsen, Thomas Åvedal.

Dette var en opplevelse for livet å spille fotball på Dalen Ground. Banen var vel ikke så mye større enn ballbingen vår i Åna Sira. Målene var i håndballstørrelse og ballen var vel aldri ute før den eventuelt landet på sjøen for her spilte vi fotball langt opp i skråningene rundt banen. Det var nok en ca 50 tilskuere og kaffen var klar til oss alle.

Kampen startet med at Åna Sira tok ledelsen med mål fra Kim Østrem. Så kjempet Kryptevik seg inn i kampen igjen og fikk ett utligningsmål, og flere ble det ikke takket være en meget god keeper i Tom Inge Log. Det var hardt spill og mye holding, så det er i hvert fall opp en tre-fire hakk i intensitet i forhold til bedriftsserien i Flekkefjord, det er helt sikkert.

Helt på slutten av tredje omgang ble kampen og opplevelsen litt ødelagt med en stygg skade på Thomas Åvedal. En duell som smalt skikkelig og det fryktes ett brudd i ankelen men vi får håpe det beste.

Det er veldig viktig at alle lag i bygdeserien i Sokndal og bedriftsserien i Flekkefjord er forberedt på skader og stiller med bandasjer, teip og is som vi i Åna Sira alltid gjør, dette kom godt med både for en spiller på Kryptevik og en av våre egne i dagen kamp. Tusen takk til alle som stilte opp for Åna Sira Fotballklubb.

 



ST. Hans feiring i Åna Sira.

Postet av Åna-Sira FK den 23. Jun 2017

En flott st hans feiring i regi av Åna Sira fotballklubb på stadion i Åna Sira. Det møtte fram ca 80 personer på feiringen med gratis mat og drikke spandert av fotballklubben. Ett flott arrangement og ett stort bål var også på plass takket være masse paller fra verktøy og industri i Egersund samt andre bidragsytere. Tusen takk til alle som møtte opp for å lage en flott kveld. 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁



3 runde med kamper i bedriftsfotballen.

Postet av Åna-Sira FK den 13. Jun 2017

Da var siste kamp i vårsesongen spilt. Kampen var mot Feda på Feda. Kampen endte til slutt med 9-7 til Feda. Da ble det 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap i vårsesongen for Åna Sira fotballklubb.

Dette var en rar kamp med sifrene 8-2 til Feda i første omgang. Etter litt justeringer i pausen så ble det fart i guttene fra Åna Sira og kampen endte som sagt 9-7.

Laget til åna Sira var i dag, meg, Daniel, Vidar, Joakim, Runar, Christian, Simen, Marius, Thomas. Målene stod Vidar 4 stk, Marius, Joakim og Thomas for. Tusen takk for innsatsen til alle sammen.

Andre resultater var Vollen mot Kvanvik som endte 4-3.



Kamper i bedriftsfotballen.

Postet av Åna-Sira FK den 6. Jun 2017

Da har det vært ny runde i bedriftsfotballen i Flekkefjord. Resultater ble som følger, Åna Sira mot Kvanvik endte 6-6, Feda mot Vollen endte 12-4.

Laget idag var meg, Daniel, Vidar, Joakim, Runar, Christian, Simen, Lars og Reidar. Målscorere var Vidar med 2, Petter, Runar, Christian og Joakim ett hver. Vi hadde full kontroll i første omgang men raknet desverre i andre omgang fullstendig. Det resulterte i uavgjort.



Lagbilde Åna Sira Fotballklubb 2017 Hauaserie.

Postet av Åna-Sira FK den 3. Jun 2017

Offisielt lagbilde av Åna Sira Fotballklubb 2017 for bygdeserie på Haua.

Fra venste bak: Christian Reistad, Vidar Pedersen, Tom Inge Log, Marius Mål, Espen Midtbø, Thomas Åvedal.

Foran fra venstre: Steinar Danielsen, Joakim Log, Runar Log, Petter Kvelland



Teltet er klart for ST Hans fest og diverse i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 3. Jun 2017

Da er teltet reist på stadion i Åna Sira. Dette blir stående hele sommeren og kan fritt benyttes hvis noen har behov for det. En stor takk til alle som var med på dugnad for å sette opp teltet.

Det vil bli arrangert ST Hans feiring i teltet av Åna Sira Fotballklubb slik det har vært gjort de tidligere år. Det blir gratis pølser, grillmat og brus til alle. Det blir stort bål hvis det ikke blir for tørt.

Velkommen skal dere være.




Første kamp i bygdeserien på Haua er avholdt og Åna Sira gikk seirende ut.

Postet av Åna-Sira FK den 2. Jun 2017

Da var første kamp i bygdeserien på Haua avholdt for Åna Sira Fotballklubb sin del.

Kampen var mellom Åna Sira og Øyno og resultatet ble 3-1 til ÅSFK.

Det møtte opp ca 50 tilskuere og det var god stemning. Kiosken var åpen og det ble delt ut gratis kaffe til alle samt at det var salg av brus. Stor takk til Inger Lise Egelid som stod for kiosk driften.

Torleiv Allestad stilte opp som dommer og han styrte kampen meget myndig og godt. En stor takk til Torleiv for hjelpen fra ÅSFK.

Laget som ÅSFK stilte med var : Petter Kvelland, Espen Midtbø, Thomas Åvedal, Runar Log, Chistian Reistad, Joakim Log, Marius Mål, Steinar Danielsen, Vidar Pedersen, Tom Inge Log, pluss 1 som ikke kan nevnes:).

Målene til ÅSFK stod Steinar Danielsen, Marius Mål og Thomas Åvedal for tror jeg, med ett hver.

Kampen gikk over 3 omganger a 15 minutter og spillet bølget frem og tilbake. Intensiteten og innsatsen var høy fra første avspark. Steinar Danielsen plasserte inn det første målet i det ene hjørnet og helt utagbart for keeper. Øyno svarte med scoring og vi var like langt. Da satte Marius Mål inn 2-1 målet og vi var foran igjen. Spillet bølget frem og tilbake og Tom Inge Log hadde noen fantastiske redninger for oss, samt at vi også hadde noen gode muligheter med stolpeskudd fra Vidar Pedersen. Helt på slutten kontret Thomas Åvedal inn det siste målet og dermed vant vi 3-1.

En stor takk til alle som deltok og bidro til seieren. Thomas, Christian og Runar ryddet godt opp i bakre rekker samt at Espen, Marius, Joakim, Vidar, Steinar kriget og slåss i angrep. Tom Inge hadde en god dag i mål og var viktig for å dra seieren i havn.

Tusen takk til alle sammen.







1 runde i bedriftsserien i Flekkefjord

Postet av Åna-Sira FK den 30. Mai 2017

Da har den første runden i bedriftsserien i Flekkefjord blitt avholdt.

Resultatene fra kampene er som følger:

Vollen FK - Åna Sira 3-4.

Kvanvik - Feda 4-5.

Laget til Åna Sira bestod i dag av Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Joakim Log, Simen Strømland, Runar Log, Lars Krogh, Daniel Sørdal, Jon Eirik Strømland, Christian Reistad.

God innsats fra hele laget var oppskriften på suksess i dag samt at en må nevne Vidar Pedersen som satte inn 4 mål for oss og Daniel Sørdal i mål som hadde flere gode redninger.

Christian Reistad, Runar Log og Lars Krogh ryddet opp i de bakre rekker samt at Joakim Log, Simen og Jon Strømland bidro godt fremover på banen.

En stor takk til alle som stiller opp og både trener og spiller kamper for Åna Sira Fotballklubb. Det er utrolig viktig for Åna Sira at vi klarer å opprettholde laget og dermed klubben. Er evig takknemlig til dem som stiller opp og kjenner på klubbfølelsen og tilhørigheten til Åna Sira Fotballklubb.






Melodi Grand Prix fest i klubbhallen i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 15. Mai 2017

Lørdag 13 mai ble det arrangert MGP fest i klubbhallen i Åna Sira.

Det var god partyfaktor og mye glitter hos de fremmøtte.

Ett flott stykke i Avisen Agder var det også fra festen.

Tusen takk til arrangementskomiteen for arrangementet.



Spennende ny tursti fra Åna Sira til Hellvik.

Postet av Åna-Sira FK den 26. Apr 2017

Ett flott stykke i Dalane tidende angående en planlagt tursti sammenhengende fra Åna Sira til Hellvik i Egersund. Dette kan bli en veldig bra turistmagnet og positivt for område.



Sak om drift og vedlikehold av Åna Sira Stadion.

Postet av Åna-Sira FK den 21. Apr 2017

Da er saken om drift og vedlikehold av Åna Sira Stadion løst for sesongen 2017.

Det som er vårt største ønske videre i denne saken er at Sokndal kommune skal vedta en avtale som går for eksempel 5 år frem i tiden slik at vi slipper denne kampen hvert år. Formannskapet får saken til behandling i neste uke, uke 17. Da er det bare å be og håpe at de bruker sunn fornuft og innser at dette hadde vært det beste for alle parter.

Vedlagt ligger ett stykke fra Dalane Tidende som omhandler denne saken.



Bygdeserie i fotball på HAUA\SOKNDAL 2017

Postet av Åna-Sira FK den 21. Apr 2017

Vi har meldt oss på i bygdeserien i fotball på Haua. Dette er en litt annerledes serie enn den vi deltar i inne i Flekkefjord som er en ren bedrifts og mosjonsserie. Dette tror vi kan bli ett flott tillegg til bedriftsserien for oss i Åna Sira Fotballklubb. Thomas Åvedal vil være vår kontaktmann for ÅSFK inn mot denne serien på Haua. Teksten er skrevet før vi meldte oss på......

Tekst fra Heros of Haua sin nettside:

http://heroesofhaua.no/news/details/78

Det nærmer seg start på bygdefotballcupen med stormskritt. I skrivende stund er hele åtte lag påmeldt. Disse er:

1. Team Åmodt med manager Hanne Mathiesen Skailand
2. Kvam/Rekefjord med manager Jørgen Midtbø
3. Kvassåsen Blasters med manager Erlend Grastveit
4. Langdal med manager Anders Vallehei
5. Kvassåsen FK med manager Johnny Vinterstø
6. Frøyland FK med manager Jone Mathiesen

7. Øyno med manager Rolf Tommy Omdal
8. Sentrumslaget med manager Jone Mysing

Påmeldingsfristen er 1.mai. Gruppene trekkes 2.mai og første runde skal spilles innen 1.juni. Alle får spille minst to kamper. Det hele koker ut i en finale tidlig i høst.

Vi håper at arbeidet med opprustning av de lokale banene rundt om er godt i gang. Det blir nemlig premie til både vinnerlaget og til beste hjemmebane.

Vi gleder oss!







Åna Sira Fotballklubb sin årlige basar ble avholdt fredag 21.04

Postet av Åna-Sira FK den 21. Apr 2017

Da har vi avholdt den årlige basaren i regi av Åna Sira Fotballklubb på skolen i Åna Sira.

Det ble ett stort oppmøte av folk, ca 80 stk totalt med smått og stort.

Dette er en meget viktig inntektskilde for Åna Sira Fotballklubb og ett veldig godt sosialt tiltak for oss innbyggere i bygda.

Masse flotte gevinster og god mat og drikke.

Det ser ut til at vi havner på ett rent overskudd på ca kr 15000 og det er bare helt fantastisk.

Tusen takk til alle som møtte opp, håper dere hadde en fin kveld.



Nye flomlys på kirken i Åna Sira sponset av fotballklubben.

Postet av Åna-Sira FK den 21. Apr 2017

Denne saken handler om at det ble gjort en henvendelse fra personer i Åna Sira til kirkekontoret i Sokndal angående at flomlysene på Åna Sira Kirke var defekte.

Da ble det opplyst at det ikke fantes midler til å reparere\erstatte de defekte lysene, 5 stk totalt.

Åna Sira Fotballklubb ble gjort oppmerksom på dette via sosiale medier og tok så saken i egne hender. Vi fikk innhentet ett tilbud på nye flomlys armaturer samt montering av disse fra Bravida Flekkefjord.Summen kom på ca kr 13000 og denne regningen var vi villige til å dekke helt og holdent fra vår side.

Nytt flomlys er nå montert og testet av Bravida Flekkefjord og vi tror og mener dette ble en god løsning for alle parter.

Litt rart er det jo at kommunen ikke har midler til å dekke dette selv men slik er det vel for utkantene regner jeg meg.

Åna Sira Fotballklubb er ingen rik klubb men vi fikk en stor gave av Åna Sira Barnehage i fjor når de la ned driften sin.Det er midler fra denne gaven vi nå bruker til det beste for alle innbyggerne i Åna Sira.

Se stykkene fra Dalane tidende og Agder:



Frisbee golf påsken 2017 i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 17. Apr 2017

Det ble spilt frisbee golf på høyt nivå på Åna Sira Stadion i påsken. 2 påskedag samlet det seg 15 stk og spilte frisbee golf. Denne banen er laget og montert av Åna Sira Fotballklubb ved Kjetil Haneberg, og ligger på Åna Sira Stadion. Det var folk fra Åna Sira, Sokndal og Flekkefjord.

God stemning og høy kvalitet på kastingen fra enkelte:)



Hovedsponsor Flekkefjord Sparebank forlenger avtalen med Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 27. Mar 2017

Åna Sira Fotballklubb er så heldige å ha Flekkefjord Sparebank som hovedsponsor. Dette har vi hatt i mange år og nå har Flekkefjord Sparebank videreført og forlenget sponsoravtalen fra 2017 til 2019.

Dette er veldig gledelig for oss i Åna Sira Fotballklubb og meget viktig for videre drift og aktivitet av klubben. Vi er avhengige av en meget god hovedsponsor for å opprettholde det høye aktivitetsnivået vi til tross for størrelsen på klubben har.

Åna Sira Fotballklubb takker for velvilligheten og fornying av hovedsponsoravtalen.

HOVEDSPONSOR for Åna Sira Fotbalklklubb



Gladnyhet for Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 24. Mar 2017

Etter å ha skrevet og mailet til Sokndal kommune i nesten 3 måneder i strekk så er vi endelig i mål med drift og vedlikeholdsavtalen for Åna Sira Stadion.

Åna Sira Fotballklubb har de siste 8-10 årene hatt ansvaret for drift og vedlikehold av stadion anlegget i Åna Sira for Sokndal Kommune. Dette har sikret ett godt vedlikehold og en nærhet til anlegget som vi mener er helt nødvendig for å opprettholder standarden på anlegget.

Hvis vi skal opprettholde aktiviteten som vi i dag har på anlegget så krever det god standard. Vi trener fotball 2 ganger i uken hele året, det spilles noen kamper i løpet av året, det spilles frisbee golf hele året samt at det er en hel del annen aktivitet i løpet av året.

Drift og vedlikeholdsavtalen inneholder som tidligere at vi får ansvaret for å drifte og vedlikeholde følgende anlegg: Ballbinge, grusbane, gressbane, løpebane og hele stadionområde som hører til.

Gress banen skal nå kalkes og gjødsles, samt valses og piggluftes. Vi satser på å åpne gressbanen til påske. Grusbanen skrapes og merkes hele året. Ballbingen ryddes og merkes hele året. Løpebane på den ene langsiden skrapes og vedlikeholdes hele året. På resten av stadionområdet så ryddes det trær, kantklippes hele året.

Vi er utrolig glade for Sokndal kommune endelig sa ja til videre avtale med Åna Sira fotballklubb. Det ser ut til at når saken nådde media så ble det fart i tingene.



Medlemsskap og Grasrotandel i Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 20. Mar 2017

Vi holder på å innføre ett nytt medlemssystem for Åna Sira Fotballklubb for tiden. Dette er ett krav fra Norges Idrettsforbund\Fotballforbund. Vi er da nødt til å ha ett medlemssystem via forbundets eget system, og får ikke lov å ha vårt nåværende medlemssystem. Dette arbeider vi med og regner med at dette er tatt i bruk i løpet av 2018.

Vi har nå akkurat sendt ut medlemsblanketter for 2017 via det gamle systemet for å få disse ut i år. Vi beklager hvis det er feil og mangler på utsendte giroer, men ta kontakt med fotballklubben hvis så er tilfelle så retter vi opp feilen. Japek@eikmail.com eller 48170437.

Vi håper at mange melder seg inn, både gamle og nye medlemmer er hjertelig velkommen.

Enkeltmedlemskap er kr 150, og familiemedlemsskap er kr 250. Familiemedlemsskap har ingen begrensning på antall familiemedlemmer.

Hvis noen ønsker å bli medlem så er konto nummer til ÅSFK 3030 27 70448.

Medlemskapet omfatter: fotball aktivitet, Grensebullen Dart klubb, Frisbee golf, 10 på topp turgruppe, frilufts gruppe, osv...


Åna Sira Fotballklubb er også GRASROT deltaker. Dette betyr at hvis en ønsker å støtte Åna Sira Fotballklubb neste gang en leverer for eksempel lotto eller annen form for tipping via Norsk Tipping sine systemer så er det bare å si til kommisjonæren at dere ønsker ÅSFK som GRASROT mottaker. Dette er helt gratis for hver enkelt og en trenger ikke gjøre noe selv. Dette medfører at fotballklubben får direkte inntekter fra Norsk Tipping ifht hva det spilles for.

Hvis en ikke er registret som GRASROT giver så er vår oppfordring å gjøre det neste gang en eventuelt tipper via Norsk Tipping.

Hilsen Styret.



Dart kveld i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 11. Mar 2017

Det ble invitert til en pub-dart kveld i Åna Sira i regi av Grensebullen Dart Klubb på fredag 10.03.

Dette ble en kjempesuksess og stemningen var god.

Det møtte opp 32 stk som ville være med å spille dart, og totalt kom det ca 50 stk.

Det var folk fra Åna Sira, Flekkefjord, Kvanvik og Sokndal.

Det ble spilt mix kamper og vinnerne av kvelden var Petter Kvelland og Ruben Omdal.

En stor takk til Jannicke Egeland og Greta Sivertsen som sto som arrangører.



Trenes for harde livet i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 10. Mar 2017

Det trenes i Åna Sira og alle er velkommen. Vi er en god gjeng som trener hver tirsdag og fredag. Alle er velkommen.



Dart kveld i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 10. Mar 2017

Dart kveld i Åna Sira idag og høy stemning. Petter og ruben vant hovedgevinsten.



Nye turkart fra Åna Sira Fotballklubb for 2017 er klare.

Postet av Åna-Sira FK den 6. Mar 2017

Da er ventetiden alt over for de som ønsker å gå tur i skog og hei.

Turkartet til Åna Sira Fotballklubb for 2017 er klare og er i ferd med å bli trykket opp.

Kartene kan hentes i postkassen til fotballklubben i Eikedalsveien 5 i Åna Sira samt på Jokeren.

Kartet er i år, som tidligere, laget og designet av Tina K. Sivertsen. Det er fantastisk flott laget og utformet og Åna Sira Fotballklubb retter en stor takk til henne for denne jobben.

Turene på kartet er de samme som i fjor bortsett fra en ny tur som er i ferd med å bli merket fra veien til Melkevann og ut til Juvet. Her følges bare veien ned mot Melkevann og omtrent midt på veien så vil det stå skilt til Juvet. Stien blir ryddet og merket av Kjell Tore Sand og regnes ferdig før påsken.

Det er i år 4 blanke ruter på kartet. Her håper vi at dere som går turer kan skrive på hvis dere går i områder som ikke er med på kartet og som ønskes merket og tatt med på kartet til neste år. Når kartene leveres inn så skal vi gå igjennom innspillene for å se om vi kan utvide løypenettet vårt.

Vi vil også forsøke å merke flere turer senere i år og disse vil da eventuelt bli annonsert på facebook eller via Åna Sira Fotballklubb web side når de er ferdige.

Send gjerne inn ønsker til Åna Sira Fotballklubb om turer en ønsker med på kartet på enten facebook eller mailadresse japek@eikmail.com

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hvordan turene er, merking, om bøkene er fulle eller ødelagte, klippetenger mangler osv.....

Åna Sira Fotballklubb

v\Petter Kvelland



Vinnere av gavekort for innleverte 10 på toppkart.

Postet av Åna-Sira FK den 12. Feb 2017

Da har det vært årsmøtet i Åna Sira Fotballklubb og dermed også trekning av gavekort til heldige vinnere av 10 på topp turkartene. De heldige vinnerne i år var Eirik Åvedal og Line Midbøe. Vi gratulerer med gavekort på kr 500 som kan brukes hos vår fantastiske sponsor Intersport Flekkefjord.
Det ble trykket opp og levert ut 250 kart i sesongen 2016 og 33 kart er innlevert med korrekt antall klipp for å være med i trekningen.
De som har levert inn kart er:
Eikrik Åvedal, Line Midbøe, Kari Egeland, Ida Midtbø, Benjamin Log, Emrik Log, Jonas Fjelde Larsen, Ola Fjelde Larsen, Sondre Åvedal, June Egeland, Elisabeth Log, Mali Eie, Lilly Eie, Kenneth Egeland, Kim Log, Sophie Bouffard, Kjetil Larsen, Marianne Log Nyheim, Lise Log, Tina K Sivertsen, Marianne Brunes, Anne Rose Sigbjørnsen, Greta K Sivertsen, Jannicke Egeland, Anne Lene Midtbø, Kjetil Haneberg, Petter Kvelland, Abby Kvelland, Goodie Kvelland, Liv Haneberg, Inger Lise Egelid, Lise Kvelland Eie, Marit Holm, hvis jeg har glemt noen så beklager jeg det.
Gratulerer til alle sammen, diplom er på vei.


Nyttårsturnering i Dart i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 22. Jan 2017

Grensebullen Dart klubb inviterte til nyttårsturnering i dart i Åna Sira 21.01.2017.

Det ble en kjempesuksess med nesten 50 påmeldte spillere.

Det ble spilt mix og singel for herrer og damer.

Det er fantastisk moro at det kan komme så mye folk til en dartturnering, og det viser at det settes pris på at en arrangerer slikt.

Vi takker Greta K Sivertsen, Jannicke Egeland og Jan Petter Kvelland for godt gjennomført turnering og god mat til alle.

Tusen takk til kioskpersonell som sto for salg av mat og drikke.



Åna Sira Fotballklubb aktiviteter 2017

Postet av Åna-Sira FK den 5. Jan 2017

Hallo alle venner av Åna Sira Fotballklubb.

Del gjerne innlegget for å spre budskapet...

Da er vi over i et nytt år og her er litt info om hva vi driver med.

Vi trener fotball pr nå tirsdager kl 19 og fredager kl 18.
Dette er treninger som er åpne for alle, unge som gamle.😀
Dette er for fastboende, tilflyttere, hyttefolk, utenbygdsfolk,flekkefjæringer, sokndøler, egersundere, osv......😜

Hvis en ønsker å være med så er det bare å møte opp på stadion i Åna Sira på disse tidspunkter. Vi trener enten på gress, kunstgress eller grus, alt etter forholdene. Gi gjerne en melding hvis en kommer på trening så vi har litt peiling på antallet som møter.
Kontaktperson for dette er Petter Kvelland.

Åna Sira Fotballklubb har også andre aktiviteter som er viktige i arbeidet med å opprettholde klubben.

Det spilles Dart i klubbhallen hver onsdag kl 1930 i regi av Grensebullen dartklubb. Dette er åpent for alle og intet ferdighetsnivå på forhånd er nødvendig. Dette er sosialt og litt trening samtidig😀. Greta K. Sivertsen er kontaktperson for denne aktiviteten.

Fotballklubben har etablert en Frisbee Golf bane på stadionområde. Kart over bane samt frisbee til utlån ligger i kiosken på stadion.
Vi spiller en runde frisbeegolf hver tirsdag fra kl 6 og utover i sommerhalvåret, men banen er åpen hele året. Dette er en aktivitet som absolutt passer for alle. Kjetil Haneberg er kontaktperson for dette.

Vi har også ryddet, merket, montert postkasser med klippetang og bøker på totalt 13 toppturer i område. Kart for 2017 turene kommer før påske engang og kan hentes på joker eller i postkassen til ÅSFK i Eikedalen i Åna Sira. Petter Kvelland og Kjell Tore Sand er kontaktpersoner for dette.

Det er bygget en platting i skogen bak ballbingen på stadion. Her er det plassert et stort telt som er til fri benyttelse for alle. Det kommer ett nytt og større telt i løpet av våren. Her kan det grilles og overnatte hvis en ønsker det. Per Olav Sand er kontaktperson for dette.

Det er ett stort bibliotek i TV stua i klubbhallen som er til fri benyttelse for alle. Her kan bøker lånes eller leveres inn hvis en har noen til overs.

Alle aktiviteter som ÅSFK driver er gratis. Det koster ingenting å bruke eller delta i aktivitetene. Medlemskap i klubben er frivillig men vi ønsker selvsagt flest mulig medlemmer.