Trekning av julelotteri 2016 Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 16. Des 2016

Trekningsliste julelotteri 2016



Vinnere av høstsesongen i dart 2016 i Grensebullen Dart klubb

Postet av Åna-Sira FK den 14. Des 2016

Da er endelig vinnerne av høstsesongen i dart kåret i Grensebullen Dart Klubb i Åna Sira.

Det har vært en lang og hard kamp i løpet av hele høsten.

Vinneren utpekte seg ganske tidlig og den suverene eneren var Kenneth Egeland.

Andre og tredje plassen har det vært kamp om helt til siste omgang i kveld. Da dro den gamle avsted med seieren over den unge, Petter Kvelland ble nr 2 og Stian Kvelland Sivertsen ble nr 3.

Grensebullen Dart Klubb gratulere vinnerne.



Perfekte treningsforhold på Åna Sira Stadion.

Postet av Åna-Sira FK den 7. Okt 2016

Det er for tiden perfekte treningsforhold på Åna Sira Stadion.

Vi har en flott gressbane som tåler trening utover høsten. Vi har også en veldig bra grusbane med flomlys som det kan trenes på nesten hele året bare det ikke blir veldig hard frost. Det er også en veldig bra ballbinge med kunstgress og flomlys som kan brukes hele året da denne også blir snøfrest hvis vi skulle få snø.

Da ønsker Åna Sira Fotballklubb alle som ønsker å trene litt fotball velkommen på trening. Vi trener fast hver tirsdag kl 1900 og hver fredag kl 1800. Dette er for alle aldre og kjønn, samt alle slags ferdighetsnivåer. Dette er treninger og sosialt på samme tid.

For mer informasjon ta kontakt med Petter Kvelland, 48170437.

Velkommen til alle sammen.



Kamp i bedriftsfotballen mellom Åna Sira FK og Halvorsen Offshore.

Postet av Åna-Sira FK den 27. Sep 2016

Da har det vært kamp i bedriftsserien mellom Åna Sira FK og Halvorsen Offshore og resultatet ble en knepen seier til Halvorsen på 3-1.

Kampen ble utsatt en halv time da lysene på Uenes kunstgress bane ikke fungerte og hadde fått seg en trøkk i uværet. Kampstart ble derfor satt til 2100.

Målet for Åna Sira ble laget av målmaskin Christian Reistad. Det var en meget jevn kamp og vi hadde store muligheter til å lage flere mål men ballen ville ikke i mål. Halvorsen hadde også flere muligheter men så har vi jo en mesterlig keeper i Daniel og han tar det meste.

Dette var den nest siste kampen i årets sesong. Siste kamp er mot Ækeberget neste tirsdag.

Samtidig med kampen vår gikk også kampen mellom Kvanvik og AMV der resultatet ble en snau seier til AMV 6-5.

Laget vårt i dag var Petter, Daniel, Kristoffer, Christian, Thomas, Nils Thomas, Vidar L, Joakim og Ronny. Tusen takk for god innsats av alle.



Kamp i bedriftsserien mellom Vollen FK og Åna Sira FK

Postet av Åna-Sira FK den 6. Sep 2016

Da har det vært kamp mellom Vollen FK og Åna Sira FK i bedriftsserien i Flekkefjord. Åna vant 8-3. Endelig en opptur for guttane i grønt.

Laget i dag var Petter, Tor Henning, Christian, Kristoffer, Joakim, Jon, Nils Thomas.

3 av målene ble laget av unge lovende Christian Reistad, 3 mål av evigunge Jon Strømland og 2 mål av undertegnede 50 åring.

I dag var innsatsen og spilleglede stor og endelig løsnet spillet litt. Tor Henning hadde en ny god dag i mål, Christian, Kristoffer og Petter tok seg av forsvaret og Jon, Joakim og Nils Thomas delte angriper rollene. Oppgavene ble løst godt og resultatet kom som fortjent.

Må nesten også nevne en fantastisk god og myndig dommer i Tore Osmundsen iført ÅSFK treningsjakke, det var noe trygt i det....



Litt fra bedriftsserien i Flekkefjord fra Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 30. Aug 2016

Da har Åna Sira Fotballklubb spilt kamp nr 2 i høstsesongen og det ble dessverre tap mot AMV.

Resultatet ble 14-0. Vi holdt unna i første omgang med bare 3-0 men i andre omgang ble det litt tungt og da spesielt for en 50 åring som meg, Petter.

Jeg er veldig takknemlig for alle som stilte til kamp for jeg ser det som et personlig nederlag å ikke stille. Vi har meldt på lag i serien og da stiller vi.

Laget var Tor Henning Allestad i mål og han gjorde en kjempe innsats og det hadde vært mye styggere siffer hvis ikke han hadde stilt og vi måtte brukt feks meg i mål. Kjetil Haneberg, Runar Log, Petter Kvelland og en sporty Ruben Haneberg som stilte opp på kort varsel gjorde så godt vi kunne. Marita Holm Reistad og Line Midbøe gjorde en enorm god innsats og jeg er ikke redd for å be dem igjen å være med, de holdt nivået så det holdt.

Tusen takk for en kjempeinnsats til alle.:-D :-D :-D

Tidligere kamper i høstsesongen:

Kvanvik - Åna Sira 1-2

Halvorsen - AMV, Halvorsen ikke møtt.

Halvorsen - Ækeberget 8-6



Klubbhall i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 26. Jul 2016

Åna Sira Fotballklubb sendte en henvendelse til Flekkefjord Kommune, Sokndal Kommune, Vest Agder Fylkeskommune, Rogaland Fylkeskommune og Statens Vegvesen ifm at vi ville sjekke ut om det var noen gamle avtaler som sa at vi ikke kunne bygge ut eller gjøre forbedringer på klubbhuset vårt i Åna Sira uten at vi eventuelt fikk dette kompensert hvis det en gang i fremtiden skal gjøres noen med veien eller broen over elven. Det har alltid versert rykter om at vi ikke kan gjøre noe med klubbhuset da vi ikke vil få kompensasjon for dette hvis bygget må rives hvis det skal bygget ny vei eller ny bro i Åna Sira. Vi har ikke mottatt noe svar fra noen av disse instansene om at det ligger noen begrensninger eller avtaler som sier noe om dette.

Åna Sira Fotballklubb har gjort denne undersøkelsen fordi vi kan ikke godta at klubben og klubbhuset blir holdt som gissel ifm en eventuell fremtidig utvidelse\forbedring av veien eller broen i Åna Sira i en uendelig fremtid.

Stykket som står i Avisen Agder omhandler en eventuell utvidelse av klubbhallen mot FV44 men det har aldri vært aktuelt. Hvis det skal gjøres noe med klubbhallen så vil en eventuell utvidelse komme på baksiden av bygget mot eksisterende boligfelt og ikke i konflikt med FV44. Således så er det ikke noe nytt ifm saken som omhandler en eventuell utvidelse av klubbhallen.


Får trolig nei til utbygging

Får trolig nei til utbygging

Klubbhallen på Log er blant annet samlingsstedet på 17. mai i Åna-Sira. Statens vegvesen varsler at det er liten sjanse for noen dispensasjon for å bygge ut lokalet i retning fylkesvei 44. Foto: Svein Løvland/ Arkiv

Statens vegvesen varsler at det er liten sjanse for noen dispensasjon for å bygge ut Klubbhallen på Log.

Skrevet av:
SVEIN LØVLAND

Publisert:
26.07.2016 kl 06:46

Daglig leder Jan Petter Kvelland i Åna-Sira fotballklubb har bedt Statens vegvesen om en uttalelse vedrørende en eventuell utbygging av klubbhuset i Åna-Sira vegen. Klubbhuset kalles Klubbhallen på Log.
Fotballklubben ønsker å få avklart om det er mulig å få dispensasjon fra byggegrensen i forhold til fylkesvei 44.

Restriktive
– Jeg vil anta at veien, og muligens broen, vil bli utbedret en gang i fremtiden. Når det vil skje, vet jeg dessverre ikke. Jeg vil tro at Statens vegvesen vil være restriktive med å gi dispensasjon for utbygging mot veien. Det opplyses ikke hvilke utbedringer som skal gjøres. Dere kan vedlikeholde og reparere den bygningsmassen som er, men å bygge ut vil være vanskelig, lyder svaret fra Anneli Eie i Plan- og forvaltningsseksjonen til Statens vegvesen i Stavanger.



ST HANS PÅ STADION I ÅNASIRA

Postet av Åna-Sira FK den 23. Jun 2016

Åna Sira fotballklubb arrangerte st hans feiring på stadion i åna Sira. Gratis pølser, hamburger og brus ble servert. En stor takk til grillmesterne Per Olav. Lars, og Greta. Arnstein, Kjell Tore, Petter, per Olav, Lise og Inger Lise hadde på forhånd rigget telt og satt opp benker. Stort bål ble tent og det var god stemning. Ca 60-70 stk møtte opp til sosialt lag. Tusen takk til fotballklubben for ett flott arrangement.



Gave fra Åna Sira Barnehage.

Postet av Åna-Sira FK den 20. Jun 2016

Åna Sira Fotballklubb har mottatt en stor gave fra barnehagen i Åna Sira.

Gaven er på hele kr 100000 og skal brukes på fortrinnsvis barn og ungdoms tiltak via Åna Sira Fotballklubb. Dette er kjempenyheter for ÅSFK og vil bidra til å opprettholde og utvide aktiviteten som vi allerede driver.

ÅSFK har mye aktivitet for hele familien inkludert barn og ungdom.

Dette er tiltak som frisbee, det er etablert en 9-10 hullsbane på stadion området som er til fri benyttelse og banekart og frisbee ligger i kiosk bygget på stadion.

10 på topp turer i området Åna Sira, det er merket og ryddet 15 turer i området, montert postkasser, bøker samt klippetenger. Turkart kan fås på Joker i Åna Sira eller i postkasse til ÅSFK i Eikedalsveien 5.

Det er satt opp ett telt bak ballbingen til fri benyttelse. Dette vil snart bli erstattet av ett større telt\lavvo som blir litt bedre å bruke.



Gave fra Flekkefjord sparebank.

Postet av Åna-Sira FK den 16. Jun 2016

Åna Sira fotballklubb søkte om midler ifm gaveutdelingen til Flekkefjord sparebank i vår 2016. Vi var en av 40 søkere og vi var så heldig å få tildelt kr 25000 av banken. Dette er fantastiske nyheter for oss og gjør at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi har. Dette var midler som vi får som gave og det som det ble søkt støtte til var 10 på topp turene og frisbee golf banen vi har etablert. Åna Sira fotballklubb retter en stor takk til Flekkefjord sparebank.



Bedriftsserien i Flekkefjord er i gang.

Postet av Åna-Sira FK den 26. Mai 2016

Da er bedriftsserien i Flekkefjord godt i gang for i år. Åna Sira Fotballklubb har til nå spilt 3 kamper. Første kamp var mot Kvanvik og det ble tap 2-5, neste kamp var mot AMV og det ble tap 2-5. Så kom endelig årets første seier i dag når Vollen FK gjestet Åna Sira. Da ble det seier 4-2.

Målene i dag sto Petter, Vidar P og Runar for samt ett selvmål av Vollen.

Laget i dag var Petter, Daniel S, Daniel M, Vidar P, Vidar L, Jon, Runar, Christian og Thomas.

Det var møtt opp ca 15 tilskuere som fikk servert litt av hvert innen fotballteknikk og taktikk.

Det har jevnt over vært ca 15-20 tilskuere på hjemmekampene på Åna Sira Stadion.

Vi retter en stor takk til en myndig og god dommer i Geir Åvedal. Kjetil Haneberg og Geir Åvedal stiller sporty opp som dommer i disse oppgjørene og det setter vi pris på.

Andre resultater i årets sesong:

AMV - Halvorsen 5-5

Kvanvik - AMV 5-5

Ækeberget - Halvorsen 2-14?




Treningskamp Kvanvik-ækebeget

Postet av Åna-Sira FK den 3. Mai 2016

Da har det vært treningskamp mellom kvanvik og ækeberget i åna Sira. Resultatet ble 4-3 til ækeberget.



Basar avholdt i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 29. Apr 2016

Da var basaren til Åna Sira fotballklubb avholdt for iår. Det var ett meget godt fremmøte og mange flotte gevinster fra mange av våre flotte sponsorer. Dette er en viktig inntektskilde for fotballklubben og bidrar godt til at vi kan drive videre alle aktivitetene vi organiserer. Fotball, frisbeegolf, grensebullen dartklubb, 10 på topp turkart, friluftsgruppe, klubbhall, osv... En stor takk til de fremmøtte.

PS siste storpremie havnet hjemme hos meg i Eikedalen :-D :-D :-D




Vinnere av vårsesongen Grensebullen dartklubb.

Postet av Åna-Sira FK den 27. Apr 2016

Vinnere av vårsesongen 2016 Grensebullen dartklubb. 1 premie Kenneth Egeland. 2 premie Lise Sivertsen. 3 premie Greta Sivertsen. Gratulerer til vinnere.



Årets første treningskamp.

Postet av Åna-Sira FK den 26. Apr 2016

Da var årets første treningskamp over og det ble tap 2-5 mot ækeberget. Laget var meg, Daniel, Christian, Thomas, Kim, Vidar og Bjørn Ivar. Dommer var Torleiv Allestad. Ca 10 tilskuere fikk servert litt av hvert innen fotballteknikk.



Fotball treningene i Åna Sira har startet på gress.

Postet av Åna-Sira FK den 1. Apr 2016

Da har fotballtreningene startet opp igjen på gress. Banen er veldig flott og er god å spille fotball på. Treningene er åpne for alle som ønsker å være med. Åna Sira Fotballklubb trener fast hver tirsdag og fredag kl 1800.

Vi har nå trent 1 uke på gresset og matta holder fint.

Velkommen til trening:)



Dart turnering 2016 i Åna Sira, Grensebullen Dart klubb

Postet av Åna-Sira FK den 1. Apr 2016

Vinnere av påsketurneringen i dart arrangert av Grensebulle Dart Klubb I Åna Sira.





Vollen Cup 2016

Postet av Åna-Sira FK den 7. Mar 2016

Da var vollen cup over. Tusen takk for god innsats fra alle. Er stor takk til kvanvik som lånte oss en glimrende keeper i Thor Henning og en solid spiller i Kristian. Resten av laget var meg, Vidar Pedersen. Kim Østreim, Marius Mål. Joakim Log. Kristoffer Årseth Egeland. Det ble 3 tap, 2 seiere og 1 uavgjort. Vi var vel de eneste som tok poeng mot grandkjelleren med en uavgjort. Vi ble nr 5 av totalt 7 lag. Likt med nr 4 men gikk ikke videre pga innbyrdes oppgjør. Takk for innsatsen til alle.




Vinnere av gavekort for 10 på topp turer 2015

Postet av Åna-Sira FK den 29. Feb 2016

Da har vi trekt gavekortene ifm 10 på topp turene for 2015. Det var iår innlevert 32 kart av totalt 250 opptrykte og utleverte kart. De spreke vinnerne i år var Emrik Log og Finn Olav Haneberg. Åna Sira fotballklubb gratulerer de heldige vinnere. Nye kart kommer før påske forhåpentligvis og med 2-3 nye turer. Vi holder også på å merke opp igjen stiene og trenger litt hjelp til dette hvis noen har lyst, ta kontakt med klubben hvis en vil bidra.



Da var alle sponsorene på plass for sesongen 2016

Postet av Åna-Sira FK den 29. Feb 2016

Da var alle sponsorene på plass for sesongen 2016.

Åna Sira Fotballklubb takker for ett stort engasjement hos våre sponsorer.

Hovedsponsor : Flekkefjord Sparebank.

Direkte sponsorer: Intersport Flekkefjord

Holm AS

Åna Solfilm

Egenes Brannteknikk

Bravida Flekkefjord

Verktøy og Industri Egersund

Flekkefjord Bensin og Service, Shell

Titania AS

Sira Kvina Kraftselskap

Finny Sirevaag

Åna Dekkomlegging.



Grensebullen dartklubb lagbilde 2016

Postet av Åna-Sira FK den 10. Feb 2016

Lagbilde grensebullen dartklubb 2016.

Her er det mye dart kompetanse samlet på en plass :-D



Dart turnering 2 nyttårsdag 2016

Postet av Åna-Sira FK den 5. Jan 2016

Bilder av glade vinnere av nyttårsturneringen i dart 2016 i regi av Åna Sira Fotballklubb\grensebullen dart klubb.

Damer singel: Hilde, Tina, Jannicke og Greta.

Herrer singel: Hans, Thorstein, Svein Erik og Ronny.

Mix: Greta\Svein Erik, Hans\Magne, Thorstein\Svein Ove, Lars\Inger Lise, Jannicke\Jan, Henning\Ruben.