Sponsorbilde 2015

Postet av Åna-Sira FK den 12. Nov 2015

Sponsorbilde 2015. Åsfk takker alle sponsorer for deres støtte til klubben s sesongen 2015. Uten denne støtten hadde det vært veldig vanskelig å opprettholde det høye aktivitetsnivået vi har.



Lagbilde 2015 Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 23. Okt 2015

Lagbilde 2015 Åna Sira Fotballklubb.

Thomas Reistad, Kim Østrem, Christian Reistad, Ronny Tønnessen, Vidar Løining.
Daniel Sørdal, Petter Kvelland, Runar Log, Reidar Berntsen, Joakim Log.






Sluttspillkamp Åna Sira mot Halvorsen

Postet av Åna-Sira FK den 1. Okt 2015

Kamp i sluttspill i bedriftserien mellom Åna Sira og Halvorsen. Resultatet ble 3-4. Laget til Åna Sira var joakim, Kim, Reidar, Daniel, Christian, Thomas. Ronny, Vidar, Runar.



Kamp i Bedriftsserien Åna Sira mot Vollen FK

Postet av Åna-Sira FK den 22. Sep 2015

Da har det igjen vært stor kamp i Åna Sira. Det ble en bløt erfaring da banen var veldig våt etter massivt regnvær de siste dagene, men det gikk fint an å spille kamp. Kampen var mellom Åna Sira og Vollen FK og resultatet ble 8-1 til Åna Sira. Målscorere var Ronny Tønnesen 2, Kim Østrem 2, Jon Strømland 2, Joakim Log 1, Thomas Reistad 1. Laget som vi stilte denne gang var Petter, Daniel, Kim, Christian, Thomas, Joakim, Ronny, Jon.
Det var noen perler av mål fra alle sammen og vi scoret faktisk flere av målene alene med motstanderens keeper og det har vel aldri skjedd før.
Det var også en meget god forsvarskamp da Vollen bare fikk kneget inn ett mål.
Da vant vi serien i bedriftsfotball i år igjen og skal nå inn i sluttspill rundene som starter 1 oktober. Der får vi se om vi kan klare det bedre en det vi har gjort de foregående årene.
Vi fikk i årets sesong på 8 kamper 17 poeng i serien.







Kamp i bedriftsserien mellom Åna Sira og Halvorsen.

Postet av Åna-Sira FK den 17. Sep 2015

Da har det vært stor fotballkamp i Åna Sira i bedriftsserien. Kampen var mellom nr 1 og 2 i serien og det var Åna Sira mot Halvorsen. Kampen endte 4-4 på en regntung gressbane som saug krefter av kroppen. Åna Sira ledet stort sett hele kampen men slapp inn et mål i siste minutt. Vi hadde muligheten til å avgjør dette noen sekunder etterpå men vi fikk ikke ballen i mål. Med dette resultatet topper vi fremdeles serien 1 poeng foran Halvorsen.
Målscorere for Åna Sira tror jeg var Kim Østrem, Joakim Log, Jan Helge Trelsgård og Runar Log.
Laget denne gangen var Petter Kvelland, Joakim Log, Kim Østrem, Jan Helge Trelsgård, Thomas Reistad, Runar Log, Leif Inge Håland og Daniel Sørdal.
En god kamp av vår eminente keeper Daniel hindret nok tap i dag men med en kjempeinnsats av alle sammen på laget så kjempet vi oss til en uavgjort.
Nå er det bare en kamp igjen, som er på tirsdag 22 september i Åna Sira, og det er mot Vollen. Vinner vi denne topper vi serien i år før sluttspillet setter inn og da får vi med oss 3 poeng inn i dette.
Vi takker også Vidar Pedersen som stilte opp som dommer og dømte til terningkast 6.





Tabell for bedriftsserien i Flekkefjord.

Postet av Åna-Sira FK den 14. Sep 2015

1. Åna Sira FK 6 kamper 13 poeng
2. Halvorsen 6 kamper 12 poeng
3. AMV 7 kamper 8 poeng
4. Kvanvik 8 kamper 7 poeng
5. Vollen FK 5 kamper 5 poeng




Bedriftserie kamp Åna Sira - Kvanvik 3-1

Postet av Åna-Sira FK den 14. Sep 2015

Da har Åna Sira spilt kamp i bedriftsserien mot Kvanvik. Åna Sira vant 3-1 etter en god og intensiv kamp. Det var høy intensitet og innsats. Målscorer for Åna Sira var Reidar Berntsen med 3 mål. Veldig flotte mål fra Reidar og god innsats fra alle som var med. Laget av Åna Sira besto denne gang av Petter, Daniel, Kim, Christian, Reidar, Thomas, Joakim og Runar. Dommer var Bjørn Ivar og selv om noen av avgjørelsene kan diskuteres så takker vi for innsatsen. Ikke alltid lett å dømme når Åna Sira og Kvanvik braker sammen, men god tone etter kampen. Takk for god innsats til begge lag.






Dart sesongen har startet opp igjen.

Postet av Åna-Sira FK den 2. Sep 2015

Høst sesongen i Grensebullen Dartklubb har startet opp igjen. Sesongen startet 02.09.2015 og fremmøte var stort. Det møtte ca 16 personer til første omgang i sesongen. Denne sesongen strekker seg til midt i desember. Vi fortsetter neste onsdag kl 1900, vel møtt alle samen.






Bedriftsserie kamp Åna Sira mot AMV, 6-4

Postet av Åna-Sira FK den 27. Aug 2015

Da har vi spilt ny kamp i bedriftsserien i fotball. Kampen var mellom Åna Sira og AMV. Åna Sira tok seieren 6-4. Målscorerer for Åna Sira var Marius Mål 2, Kim Østrem 2 og Reidar Berntsen 2. Laget vi stilte denne gang var Daniel, Thomas, Christian, Runar, Joakim, Kim, Marius, Reidar. En flott kamp med høy intensitet og innsats. Åna Sira hadde stort sett ledelsen helt fra start av og dro seieren i land med noen perler av mål fra Marius, Kim og Reidar. Daniel hadde en kjempekamp i mål og Christian, Thomas, Runar og Joakim ryddet opp i stor stil over hele banen. Dommer i kampen var Jostein fra AMV med god innsats men var beskjeden med å blåse høyt i fløyta. Takk til alle for en flott innsats.







Treningskamp Åna Sira - Kvanvik

Postet av Åna-Sira FK den 14. Aug 2015

Da har vi hatt en aldri så liten vennskaps\treningskamp mellom Åna Sira og Kvanvik på Åna Sira Stadion. Da vi var litt lite folk på begge lag så ble det litt redusert men innsatsen var det ingenting å si på. Kampen endte ca 12-7 til Åna Sira. God stemning og ca 5 tilskuere.






Sokndal A-lag trener i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 14. Aug 2015

Sokndal A-lag trener i Åna Sira. Dette fordi de ville ha noen treninger på gress før viktige kamper i serien på gress. Åna Sira stiller selvsagt opp med bane for våre gode naboer, klubbhall med garderober og dusjer er også stilt til disposisjon. Vi er veldig glade for at banen blir brukt og vi ønsker Sokndal Fotballklubb hjertelig velkommen tilbake for å trene eller spille kamper.






En gledens dag for Åna Sira Fotballklubb

Postet av Åna-Sira FK den 12. Aug 2015

En gledens dag for Åna Sira Fotballklubb.

Vi mottok et brev fra Idrettsforbundet og Rogaland Fotballkrets i mai 2015. I dette brevet ble det krevd mer eller mindre en full revisjon av Åna Sira Fotballklubb. De skulle ha vedtekter, medlemslister, regnskaper, budsjetter, organisasjonsplaner, handlingsplaner, årsreferater, årsmøtereferater, osv, osv.....
Hvis ikke alt dette var i orden så ble vi truet med å bli kastet ut av Idrettsforbundet og Rogaland Fotballkrets.
Etter å ha holdt på i 2-3 måneder med å sende inn forskjellig dokumentasjon og diskutere forskjellige ting med disse så er vi nå endelig i mål.
I dag fikk vi beskjed om at undersøkelsen var avsluttet og innsendt dokumentasjon var godkjent. Det er fremdeles ting vi må jobbe med men det kan vi ta etter hvert. Det er veldig viktig for Åna Sira Fotballklubb at dette ble løst for hvis ikke så mister vi tilgang til en mengde tildelingsmidler og måtte mest sannsynlig lagt ned klubben.

Det virker som om det er noen som informerer forskjellige kommunale og nasjonale instanser om at Åna Sira Fotballklubb ikke er aktive, men det har vi nå motbevist til gangs.

Vi har massevis av aktiviteter via Åna Sira Fotballklubb og akter å holde på så lenge vi kan å drive denne.

Kanskje vi nå kan få litt ro til å drive klubben og aktiviteter til det beste for innbyggerne i Åna Sira og slippe å bruke hele våre krefter til å bevise at vi er en aktiv klubb.






Gladnyhet for Åna Sira Fotballlklubb.

Postet av Åna-Sira FK den 13. Jul 2015

Vi mottok et brev fra Sokndal Kommune om at de ville si opp avtalen som vi har med dem om vedlikeholdet av Åna Sira Stadion. Vi forfattet et svarbrev på dette og fikk gjennomslag for at vi fortsatt skal stå for vedlikeholdet av stadion og området rundt. Hvis dette hadde blitt en realitet og kommunen hadde vedstått seg oppsigelsen så hadde det helt garantert vært slutt på all bruk av stadion da jeg tviler sterk på at vedlikeholdet av bane og området rundt hadde blitt utført.

Dette er meget viktig for oss i fotballklubben å ha kontroll på selv for da vet vi at ballbinge, gressbane, grusbane og løpebane samt området rundt blir vedlikeholdt ordentlig.