Åna Sira Fotballklubb 2018

Postet av Åna-Sira FK den 23. Des 2018

Åna Sira Fotballklubb vil med dette takke alle som har bidratt til å holde klubben aktiv i 2018.

Medlemmer, aktive og passive, styret, arrangement komiteen, Dart gjengen, Frisbee gjengen, 10 på topp gjengen, fotballaget, osv.

Vi retter også en stor takk til sponsorene og uten dem hadde det nesten ikke vært mulig å opprettholde det forholdsvis høye aktivitetsnivået vi tross alt har selv om vi er en liten klubb.

Tusen takk alle sammen, dette betyr mye for bygda Åna Sira.

 



Fristen for innlevering av turkart 10 på topp 2018 nærmer seg.

Postet av Åna-Sira FK den 21. Des 2018

Da nærmer fristen seg for innlevering av årets 10 på topp kart hvis en ønsker å være med i trekningen av 2 flott gavekort pålydene kr 500 fra Intersport Flekkefjord.

Det har i år vært 22 turer som har vært med på kartet. For å være med i trekningen og få tilsendt diplom så må voksne minimum har 10 stk klipp og barn 6 stk klipp.

Det har vært en stor suksess i år også dette tiltaket og det er trykket og utlevert ca 800 kart.

Det har vært utført utallige dugnadstimer ifm rydding, merking, montering av postkasser, tenger, bøker osv.
Vi sender en stor takk for innsatsen til Petter Kvelland, Jan Helge Trelsgård, Kjell Tore Sand og Kenneth Egeland for en kjempejobb i denne forbindelse.

Gi gjerne en tilbakemelding på turene og eventuelle forbedringer vi kan gjøre, samt ønsker om nye turer og forslag til det.

Fristen for innlevering er egentlig før nyttår men trekning av gavekortene og utlevering av diplomene gjøres ikke før på årsmøtet i Åna Sira Fotballklubb i midten av februar, så det er absolutt siste frist.

Kart kan leveres i postkasse i Eikedalen 5 eller på klubbhuset i Åna Sira veien 1, samt på Joker Åna Sira.

En stor takk til årets sponsorer av Åna Sira Fotballklubb.



Vinnerne av høstsesongen 2018 i Grensebullen Dart klubb er kåret.

Postet av Åna-Sira FK den 21. Des 2018

Da var høstsesongen i Grensebullen Dart klubb over og vinnerne er kåret.

1. plass Inger Johanne Egeland
2. plass Einar Egeland
3. plass Ruben Omdal

Det var hard kamp om 3 plassen i år da det var 2 stk som hadde lik poengsum, Ruben Omdal og Kenneth Egeland. Dette medførte omkamp der Ruben gikk av med seieren.

Det har vært ca 8-15 stk hver onsdag og spilt dart i klubbhallen kl 1930. Dette er ett flott tiltak og en fin aktivitet for alle som ønsker å delta. Dette er åpent for alle.

Vi gratulerer vinnerne og ønsker gamle og nye dartere velkommen til ny sesong over nyttår.



Trimbingo 10 desember gjennomført i Åna Sira

Postet av Åna-Sira FK den 21. Des 2018

Den 10 desember ble det gjennomført trimbingo i Åna Sira i regi av Åna Sira Fotballklubb og Joker butikken. Dette var ett kjempe arrangement og tiltak som medførte at ca 50 personer møtte opp og deltok på dette.

Plakater med tall var plassert ut i hele bygda og folk tok turen rundt for å se om det var noen bingoer å få.
Tror det var en person som fikk bingo og dermed gikk resten av gevinstene til ett lotteri etterpå.
Veldig mange flotte premier og vi sender en stor takk til alle som bidro med gevinster.

En stor takk til Greta Sivertsen, Anne Rose Sigbjørnsen, Tina Sivertsen, Gunvor Log og Veronica Thele for initiativet og tiltaket. Dette var så stor suksess at vi nok må gjenta dette ett par ganger i året.

Ett fantastisk tiltak.

Dette ble både trim og sosialt på en gang og da kan det nesten ikke bli bedre.
Når det da også var gløgg og noe å bite i innlagt i løypa så ble dette om mulig enda bedre.

En stor takk til Joker Åna Sira for godt samarbeid om arrangementet. Det er utrolig viktig for bygda Åna Sira at de få institusjonene som er igjen i bygda samarbeider godt og lager arrangementer og aktiviteter sammen slik som dette.



Trekning av julelotteri Åna Sira Fotballklubb 2018

Postet av Åna-Sira FK den 21. Des 2018

Da var julelotteriet 2018 trukket og premier utlevert.

Tusen takk til alle som kjøpte lodd og dermed støttet klubben, samt en stor takk rettes til sponsorene på årets lodd, Holm AS, Åna Dekkomlegging og Flekkefjord Sparebank. En stor takk til Finny Sirevaag som sponset reker til premier.




Åna Sira fotballklubb takker sponsorene for sesongen 2018

Postet av Åna-Sira FK den 10. Okt 2018

Åna Sira Fotballklubb takker årets sponsorer for sesongen 2018. 

Det er ikke annet en helt fantastisk at så mange flotte og gode sponsorer velger å støtte opp om aktiviteten til en såpass liten fotballklubb som Åna Sira  fotballklubb. Vi hadde aldri klart å opprettholde så mye aktivitet som vi tross alt har uten hjelp og støtte fra disse. En stor takk rettes til alle sammen fra Åna Sira Fotballklubb.

Finale lag bygdecup 2018:


Lagbilde fra kamp i bygdecupen i august: Åna Sira mot Kvassåsen.



Årets bygdecup på Haua 2018 .

Postet av Åna-Sira FK den 30. Sep 2018

Da var fotball sesongen 2018 over og vi i Åna Sira Fotballklubb sender en stor takk til Heroes of Haua for en fantastisk flott arrangert bygdecup. Det er ikke annet enn imponerende det denne flotte gjenge på Haua får til av aktiviteter og arrangementer.

Åna Sira Fotballklubb har deltatt i årets cup\serie og vi vant alle kampene i det innledende spillet. På selve finaledagen ble det seier i semifinalen mot Rekefjord og tap i selve finalen mot Sentrumslaget. Vi gratulerer Sentrumslaget med årets bygdecup.

På kvelden ble det arrangert gallamiddag for alle lagene som har deltatt i årets serie på klubbhuset til SIK. Her ble det servert ett flott koldtbord fra Sogndalstrand. Det var Quiz, diverse leker og annen god aktivitet helt ut i de små nattestimer.  

Spillere som har vært i aksjon for Åna Sira i år er: Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Vidar Løyning, Thomas Åvedal, Christian Reistad, Runar Log, Tom Inge Log, Thor Henning Sigbjørnsen, Tore Osmundsen, Kristoffer Egeland, Marius Mål, Lars Krogh, Kai Espen Feed, Espen Midtbø, Kjetil Haneberg.

Det er imponerende av en liten bygd som Åna Sira at det kan stilles så mye tung fotballkompetanse. En stor takk til alle som har deltatt i årets serie.

Pokal, diplomer og medaljer ble med hjem til Åna Sira.

Vi fikk en flott diplom for å ha alt på stell fra klubben sin side og den ble spesielt godt mottatt av undertegnede.

En stor takk til alle tilskuere fra Åna Sira som tok turen til Haua for å støtte laget. Tror ikke det var mange folk igjen i Åna Sira under kampen da det føltes som om hele bygda var på beina.

 



Åna Sira FK spiller finalespill i bygdecupen på Haua på lørdag 29.09.

Postet av Åna-Sira FK den 27. Sep 2018

På lørdag 29.09 spiller Åna Sira FK i finalespillet for bygdecupen på Haua.

Da ÅSFK vant alle sine kamper i det innledende seriespillet så er vi blant de 4 lagene som skal spille finalespill. Kampene skal gå på Kvassåsen Lane. Dette er en bane som ligger oppe i Kvassåsen på Haua. For å finne frem til denne så tar en av opp til høyre rett etter hoved fotballbanen på Haua når en kommer fra Åna Sira, så ligger banen oppe i byggefeltet. Parkering må skje nede ved hovedbanen da det er litt liten plass rundt Kvassåsen Lane.

Dette er en serie\cup i regi av Heroes of Haua og har vært en kjempesuksess og utrolig moro å være med på. Kampene har gått på diverse baner\balløkker\gressplener rundt omkring på Haua. Må nevne spesielt Dalen Ground i Sokndalstand som en helt fantastisk opplevelse å spille kamp på, da kampene her foregår både på banen og i området rundt. Tror egentlig ikke at ballen er ute av spill før den er på havet:). Våres kamper har gått på alltid perfekte Åna Sira Stadion.

Finalespillet starter kl 1300 med den første semifinalen. Den andre semifinalen starter rett etter at den første er ferdig. Selve finalen starter kl 1530.

Møt opp med godt humør og pågangsmot og støtt guttane på laget fra Åna Sira.

Det kan bli en kjempeopplevelse for de som møter opp. Det garanteres fotballkunnskaper på det aller høyeste nivå. 

  



Kampreferat Åna Sira - Kvassåsen i bygdeserien på Haua.

Postet av Åna-Sira FK den 18. Aug 2018

Da har det vært kamp på Åna Sira Stadion mellom Åna Sira og Kvassåsen i bygdeserien på Haua. 

Resultatet ble seier til Åna Sira med 6 - 0. Målscorere i dag var Vidar Pedersen 2, Marius Mål 2, Espen Feed og Thomas Åvedal. Det møtte frem ca 50 tilskuere i regnet for å se på kvalitetsfotball på høyeste nivå og det fikk de. Åna Sira tok kommandoen tidlig og det var vel egentlig aldri tvil om hvor seieren ville havne men bare hvor stor den ville bli. 

En solid og god sisteskanse i Tom Inge Log som tok alt de hadde å komme med. Ryddet opp i stor stil foran eget mål. 

Forsvaret med Thomas Åvedal, Lars Krogh, Christian Reistad, Runar Log og Kristoffer Egeland hadde full kontroll i de bakre rekkene. Vidar Pedersen, Marius Mål, Kai Espen Feed og Petter Kvelland utgjorde angrepet og målene kom som bestilt. Det var en enorm innsats fra alle sammen og etter peptalkene til Thomas Åvedal før kampen og i pausene var det vel ingen som turte annet. Det er imponerende at lille Åna Sira kan stille med så mange ekstremt dyktige fotballspillere.

Vi var i utgangspunktet lite folk til kampen i dag da veldig mange av spillerne skulle delta i ett bryllup i Åna Sira. Det var ingen problem for Thomas, han kontaktet bruden og fikk tillatelse til å hente de spillerne han trengte ut av bryllupet, FANTASTISK.. Stor takk bruden og brudgommen Veronica Sigbjørnsen og Jørgen Thele.   .

Laget i dag var Petter Kvelland, Thomas Åvedal, Tom Inge Log, Kristoffer Egeland, Runar Log, Christian Reistad, Vidar Pedersen, Marius Mål, Lars Krogh, Kai Espen Feed.

Kampen gikk på en tung og regnfull gressmatte i Åna Sira men det gikk fint an å spille fotball på høyt nivå allikevel. 

Vi er nødt til å sende en stor takk til en myndig og god dommer i Torleiv Allestad som nok er akslet for større dommeroppgaver i nær fremtid med hans innsikt og fotballforståelse. Tusen takk for innsatsen.

Da har vi vunnet alle 4 kampene våre i år i bygdeserien og topper vår gruppe suverent. Finalespill og selve finalen går 29 september på Haua og da er det bare å møte opp å støtte Åna Sira guttane. 



Åna Sira mot Årstad Goates i bygdeserien på Haua.

Postet av Åna-Sira FK den 28. Jun 2018

Ja da har vi vært tilbake på Dalen Ground i Sokndalstrand og spilt kamp i bygdeserien på Haua.

Det er rett og slett en opplevelse for livet å få lov å være med å spille kamper på denne banen i Sokndalstrand og sammen med denne flotte gjengen av Åna Sira spillere.

Kampen i dag var mellom Åna Sira og Årstad Goates og resultatet ble seier til Åna Sira med 6-3.

Kampen startet dårlig for Åna Sira da Årstad scoret 2 mål etter 5-6 minutter men guttane fra Åna kjempet seg inn i kampen og snart sto det 5-2 til Åna. Kampen bølget frem og tilbake men Åna satte sjansene sin og resultatet ble til slutt 6-3. Målene til Åna Sira ble laget av Vidar Pedersen 2, Kai Espen Feed 2, Thomas Åvedal 1, Espen Midtbø 1. Det hardnet til litt mot slutten av kampen med sugende taklinger og litt munnbruk men det må vi og andre tåle. Ingen skader og da er det en god kamp.

Laget i dag besto av Petter Kvelland, Tom Inge Log, Kai Espen Feed, Thomas Åvedal, Christian Reistad, Runar Log, Espen Midtbø, Vidar Pedersen og Marius Mål.

Åna Sira har vel det absolutt eldste laget totalt sett i serien men det er ingen hindring da alder bare er ett tall. Det viser seg gang på gang.

HEIA ÅNA SIRA......



Dart turnering 09.05 i Åna Sira arrangert av Grensebullen Dart klubb.

Postet av Åna-Sira FK den 12. Mai 2018

Da har det igjen vært dart turnering i Åna Sira via Grensebullen Dart klubb\Åna Sira Fotballklubb.

Turneringen ble avholdt i klubbhuset i Åna Sira og fremmøte var veldig bra.

Vi var 35 stk som deltok. Det var en hel del som bare møtte opp og ikke spilte så total var det vel ca 40-45 stk.  

 Resultat mix

1.plass Audrey og Kjell Tore

2.plass May Tone og Ruben

3.plass Thorsten og Gunn Jeanett

Singel dame

1.plass Linn

2. Plass Audrey

3. Plass Mari-ann

Singel menn.  

1.plass Magne

2. Plass Thorsten

3.plass Henning

En stor takk fra Åna Sira Fotballklubb til Grensebullen Dart klubb for arrangementet.



Frisbeegolf banen er oppgradert og klar til bruk i Åna Sira.

Postet av Åna-Sira FK den 8. Mai 2018

Da er Frisbee golf banen oppgradert, ryddet og merket. Nye bane kart samt score kort er laget og ligger klare i kiosken på Åna Sira Stadion. En stor takk fra Åna Sira Fotballklubb til Kjetil Haneberg som har utført en masse arbeid og brukt mye tid på å heve standarden på anlegget samt dokumentasjonen til banen.

Frisbee og annet utstyr ligger til fri benyttelse til alle i kiosken på stadion.

Hva er frisbeegolf?

Frisbeegolfens prinsipper er enkle, man skal kaste en frisbee fra A til B og prøve å bruke så få kast som mulig. Det ligner mye på vanlig golf men man bruker frisbee i stedet for ball og kurver i stedet for hull. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der frisbeen ligger, helt til frisbeen ligger i kurven. Man noterer antall kast og går videre til neste «hull». En bane består som oftest av 9 eller 18 hull.

Utfordringene er å kontrollere frisbeens svevekurve mot banens hindere og vanskeligheter. Banens vanskligheter består til dels av hullets lengde og hindringer i form av trær, vann, buskas og høydeforskjeller. Når det blåser vil vinden gjøre det enda mer utfordrende og spennende.

Banen i Åna er en enkel  9 hulls bane, med mange korte å greie hull. Det er et oversiktskart ved kiosken på banen som viser rekkefølgen man skal kaste på kurvene. Inni kiosken ligger det også utlåne-frisbeer, samt papirlapper og kulepenn for å føre resultat underveis. Det er også kart på hvert hull som viser lengde, høydeforskjell på utkastrampe og kurv.


 

 



Turene til Statens Varde og Masta\Williamsknuden er klare og sjekket, med på ÅSFK kart.

Postet av Åna-Sira FK den 8. Mai 2018

Da er turene til Statens Varde og Masta\Williamsknuden klare og sjekket ut. Postkasser, Tenger, Bøker og kulepenner er på plass. Turene er med på turkartet til Åna Sira Fotballklubb.

Vi bruker samme bok, tang og postkasse som Dalane turkart på Statens Varde. Dette fordi vår bok og tang forsvant for en stund siden og vi har ikke lagt i ny. Hvis noen skal opp i nær fremtid så ligger det tenger, bøker og kulepenner i kiosken på Stadion i Åna Sira, ta gjerne med og legg i postkassen og merk dette med ÅSFK.

Vi har egen postkasse, tang, bok på Masta\Williamsknuden.

Gi beskjed hvis det er mangelfull merking eller rydding av sti.

God Tur.



Oversiktskart av området som Åna Sira Fotballklubb har pliktet seg til å drifte og vedlikeholde på stadion.

Postet av Åna-Sira FK den 3. Mai 2018

Da er avtalen om drift og vedlikehold av Åna Sira stadion klar.

Dette er ett oversiktskart over området som medfølger avtalen og som Åna Sira Fotballklubb har påtatt seg å drifte og vedlikeholde.

All aktivitet i det innrammede område må avklares med Åna Sira Fotballklubb.




Gratulerer til vinnerne av Grensebullen Dart klubbs vårsesong 2018.

Postet av Åna-Sira FK den 3. Mai 2018

Da er vinnerne av Grensebullen Dart klubbs vårsesong 2018 kåret.

1.plass Jannicke Egeland

2.plass Kenneth Egeland

3.plass Inger Johanne Egeland.

Det har vært spilt dart hver onsdag i klubbhallen i Åna Sira siden nyttår og frem til starten av mai måned. Det har vært ca 25-30 forskjellige spillere innom i løpet av sesongen, men Jannicke Egeland tok det hele hjem til slutt.

Åna Sira Fotballklubb og Grensebullen Dart klubb gratulerer vinnerne.



Informasjon om turene på Åna Sira Fotballklubb sitt turkart.

Postet av Åna-Sira FK den 3. Mai 2018

Da skal alle turene på Åna Sira Fotballklubb sitt turkart være klare og merket, postkasser, bøker, tenger og kulepenner skal være på plass, bortsett fra Kvidafjellet som vi ikke har satt opp postkasse eller merket til enda. Dette vil bli gjort så snart vi kan få det til. Teleknuden merkes ikke i år men turen kan krysses av på turkartet ved utført tur.

Gi oss gjerne en tilbakemelding om standard på turene, merkingen, ryddingen osv. Gi oss også gjerne en tilbakemelding om ønsker for nye turer til kartet.

En liten oppfordring til alle som skal gå tur er å gå innom kiosken på Åna Sira Stadion og ta med en merkepinne eller to og plasser ut der det er mangelfull merking. I kiosken ligger det også kulepenner, tenger og bøker hvis dette skulle mangle noen plass.

Ta hensyn til dyr på beite og god tur....

Kart Osen\Lundevann. Turen starter ved kiosken på stadion.

Kart Hammeren. Turen starter ved kiosken på stadion.

Kart Såvann. Turen starter i den store svingen på RV44 ca 1 km etter avkjørsel Logsvann.

Kart Egeli, Egeland og Speilet. Turen starter ved kiosken på Åna Sira Stadion.

Kart Vanntanken. Turen starter ved kiosken på stadion.

Kart Einstaptjørn. Turen starter på første rasteplassen på RV44 på toppen av Kleivan.

Kart Grønåsen og Hommekvisten. Turen starter ved pumpehuset ved Lundevann.

Kart Melkevann. Turen starter ved avkjørsel Melkevann ca 5 km på RV44 fra Åna Sira mot Sokndal. Ikke parker foran bommen men hold veien fri.



Avtale mellom Åna Sira Fotballklubb og Sokndal Kommune er godkjent

Postet av Åna-Sira FK den 1. Mai 2018

Da ser det ut til at Åna Sira Fotballklubb og Sokndal Kommune kommer til en enighet om en drift og vedlikeholdsavtale om Åna Sira Stadion. Dette er en god løsning for begge parter.

 Åna Sira Fotballklubb Da er saken godtatt og vedtatt av Sokndal kommune. Dette har vært en lang og hard kamp som nå belønnes med en ordning som er til det beste for begge parter, Åna Sira Fotballklubb og Sokndal Kommune. Administrasjonen i Sokndal kommune ved rådmann Helge Madland og tidligere plan og teknikk sjef Roger Egeli skal har ros for måten de har behandlet saken på og fått frem en en god og varig avtale om drift og vedlikehold av Åna Sira Stadion. Dette skaper forutsigbarehet og gode rammer for driften og vedlikeholdet av stadionanlegget. Nå kan det legges langtidsplaner og fokusere på å fortsatt holde ett høyt nivå og standard på anlegget til det beste for alle som ønsker å bruke dette.

http://avisenagder.no/index.ph...



Kamp mellom Åna Sira og Frøyland i bygdecupen i Sokndal.

Postet av Åna-Sira FK den 1. Mai 2018

Da var vi i gang i år igjen med den fantastiske bygdecupen i Sokndal i regi av Heroes of Haua. Dette er ett flott arrangement og tiltak av gjengen i HoH, som vi setter stor pris på.

I dag var den første kampen i cupen for vår del i 2018 og kampen var mot Føyland. Resultatet ble 1-0 til Åna Sira. Målscorer for Åna Sira var Vidar Pedersen med et flott raid opp på venstre siden som endte med at han satte ballen kontant i høyre hjørne utenfor rekkevidden til keeperen.

Åna Sira tok ledelsen i løpet av første omgang. I andre omgang bølget spillet frem og tilbake mellom lagene. I tredje omgang var nok Frøyland best men takket være en fantastisk keeper i Tom Inge Log så ble det ingen mål på dem.

Laget til Åna Sira var i dag: Petter Kvelland, Vidar Pedersen, Runar Log, Christian Reistad, Lars Krogh, Thomas Åvedal, Tom Inge Log og Tore Osmundsen.

Runar, Thomas, Lars og Christian ryddet opp i de bakre rekker i stor stil, og hold nullen sammen med keeper Tom Inge. Fremover gjorde Vidar, Tore og Petter det de kunne for å lage mål og ble belønnet med det flotte målet av Vidar P.

Det møtte vel opp en ca 50 tilskuere som fikk servert kaffe og lapper som Per Olav Sand sto for. En stor takk til Geir Åvedal som alltid stiller opp når en trenger dommer til disse kampene.

  



Gressbanen i Åna Sira er klar til bruk.

Postet av Åna-Sira FK den 19. Apr 2018

Da er gressbanen i Åna Sira klar for bruk. Målene er montert og banene er merket opp. Nå mangler bare en haug med folk som ønsker å være med å spille litt fotball. Tirsdager kl 1900 og fredager kl 1800. Vell møtt til alle sammen.




Sponsorene er på plass på Åna Sira Stadion

Postet av Åna-Sira FK den 8. Apr 2018

Når sponsor bannerne er oppe og montert på stadion da er det så godt som vår.

Åna Sira Fotballklubb takker våre velvillige sponsorer og støttespillere for all støtten og dermed er aktivitetene vi driver sikret. Vi driver mange forskjellige aktiviteter som for eksempel fotball, frisbee golf, dart, 10 på topp turkart og en friluftsgruppe.

Fotball tirsdager kl 1900 og fredager kl 1800 på Åna Sira Stadion.

Dart onsdager kl 1900 i klubbhallen.

Frisbee golf bane er åpen hele året, utstyr lånes gratis i kiosken på stadion.

10 på topp turkart er trykket og ligger klart i postkasse på klubbhall og i Eikedalen, samt på Joker Åna Sira. Det er 3 stk turer som ikke er merket enda , Kvitfjellet, Grønåsen og Hommekvisten.

Friluftsgruppen startes opp når nytt telt\lavo er montert bak ballbinge.

Vi håper at aktivitetene vil falle i smak.



Åna Sira Fotballklubb basar 2018 avholdt på grendehuset på skolen.

Postet av Åna-Sira FK den 11. Mar 2018

Da har Åna Sira Fotballklubb avholdt sin årlige basar. Det var ett fantastisk oppmøte av folk ca 90 stk totalt. Det ble kjørt 6 runder med årer og 3 bøker var solgt på forhånd.

Åna Sira Fotballklubb takker alle som møtte opp og bidro til å gjøre dette til en flott dag.

En stor takk til alle sponsorer som hadde bidratt med et hav av gevinster. Det var veldig mye flotte premier i år og salget av årer gikk veldig bra.

Det ble servert rundstykker og kaker, samt kaffe og saft til alle sammen.

Dette er en stor og viktig inntektskilde for fotballklubben slik at vi kan opprettholde det høye aktivitetsnivået vi har.

En stor takk til arrangement komiteen og styret for ett flott arrangement.



Nye turkart for 10 på topp turer i Åna Sira er klare.

Postet av Åna-Sira FK den 18. Feb 2018

Da er de nye turkartene for 10 på topp turene i Åna Sira i regi av fotballklubben endelig klare.

De nye kartene ble levert ut på årsmøtet til fotballklubben og ekstra kart vil bli trykt opp så raskt som mulig og disse legges i postkasse på klubbhallen samt at de kan får på Jokeren i Åna Sira etter hvert.

Det er 23 turer på årets kart. Ikke alle er merket eller har postkasse montert som for eksempel Teleknuden i Berrefjord. Grønhaug, Kvitafjellet og Hommekvisten er ikke merket enda da vi må vente på snøen skal forsvinne. Da vil disse turene bli merket og postkasse, bok og tang vil bli satt opp på alle tre turene. Polland er merket fra før av og det er postkasse og bok plassert ut av FOT.

Vi oppfordrer alle til å ta spesielt hensyn til dyr på beite samt at en beveger seg på annen manns grunn, så søppel og annet må tas med hjem etter endt tur.

Åna Sira Fotballklubb håper mange vil gå turene og levere inn kartene ved årsslutt. Vi er også veldig glad i tilbakemeldinger om eventuelle mangler, feil, merking osv eller annen tilbakemelding generelt angående turer og lignende.

God Tur til alle sammen.



Trekning av 10 på topp gavekort 2017 sesongen.

Postet av Åna-Sira FK den 18. Feb 2018

Ifm årsmøte ble det levert ut diplomer til alle som hadde levert inn 10 på topp turkart med mer enn 10 klipp og 6 klipp for barn. Av ca 300 utleverte kart så kom det inn ca 50 stk og det er ny rekord. Det ble også foretatt trekning av vinnerne av gavekort a kr 500 på Intersport i Flekkefjord.

Benjamin Log og Kirsten Bru vant hvert sitt gavekort.

Vi gratulerer vinnerne.



Årsmøte for Åna Sira Fotballklubb 2018

Postet av Åna-Sira FK den 18. Feb 2018

Da er årsmøtet for Åna Sira Fotballklubb 2018 avholdt. Det møtte ca 70 personer med stort og smått og det ble både årsmøte, bygdekafe og bingo i en smell. Flott at så mange møter opp da dette gir oss i styret en god drive til å stå på videre for å drifte klubben.

Styret som ble valgt er Leder Kjell Tore Sand, sekretær Greta K. Sivertsen, Kasserer Petter Kvelland, nestleder Jannicke Egeland, hus ansvarlig Arnstein Eie og Leif Inge Håland, arrangement komite Gunn Marie Sand.

Det ble levert ut blomster til personer som har bidratt litt ekstra i sesongen 2017.

Tina K Sivertsen som har bidratt i lang tid med utarbeidelse av kart og diplomer til 10 på topp turer. Lars Petersen Krogh som gjorde en stor innsats med reparasjon av diverse mål på stadion i fjor. Geir Åvedal som alltid stiller opp som dommer når vi i fotballklubben spør om hans tjenester.   Petter Kvelland fikk også blomster for lang og tro tjeneste for Åna Sira Fotballklubb.

Gratulerer til alle sammen. 



Dart turnering i Åna Sira i regi av Grensebullen Dart klubb

Postet av Åna-Sira FK den 28. Jan 2018

Da har det vært dart turnering i klubbhallen i Åna Sira. Det er Grensebullen dart klubb som står for arrangementet. Dette er populære turneringer og fremmøte er like godt som alltid.

Det ble spilt mix, herre og dame turneringer.

En stor takk til Greta K Sivertsen, Tina K Sivertsen, Anne Rose Sigbjørnsen og Jannicke Egeland som stod for arrangementet. Takk til alle som møtte opp.



Besøk hos Åna Sira Fotballklubb fra administrasjonen i Sokndal Kommune

Postet av Åna-Sira FK den 27. Jan 2018

ÅNA SIRA FOTBALLKLUBB - NY DRIFTSAVTALE SKAL VURDERES.
Ordfører Trond Arne Pedersen, Rådmann Helge Madland og Kommunalsjef Teknikk og miljø Roger Egeli startet arbeidsdagen i Åna Sira fredag 19.01.2018.
Petter Kvelland fra Åna Sira fotballklubb ga omvisning på anleggene og orienterte om deres aktiviteter.

Kommunen fikk ved dette møtet et godt innblikk i det gode og viktige arbeidet som gjøres i klubben.

Det ble satt av god tid til samtale med historisk tilbakeblikk på samarbeidet. Det ble vurdert hvilke konkrete områder klubben og kommunen har samarbeidet på, og hvilke vi bør vurdere å samarbeide på fremover.

Kommunen vil med grunnlag i dette møtet ta klubbens søknad om driftsavtale opp til behandling.
Kommunalsjef Teknikk og Miljø Roger Egeli.

Dette var ett veldig bra møte med administrasjonen i Sokndal Kommune. Viktig å møtes slik at en kan få informert om den forholdsvis store aktiviteten vi i Åna Sira Fotballklubb står for. Åna Sira Fotballklubb er hovedaktivitetsbæreren i Åna Sira og det er veldig viktig at klubben og kommunen samarbeider godt for å opprettholde aktiviteten vi står for. Når en snakker sammen så blir samarbeidet som regel mye bedre. 
Det var ett godt og positivt møte og Sokndal Kommune skal ha ros for å ha møtt til møte med en  positiv innstilling. Det var bra for oss i fotballklubben å få informert kommunen om det store dugnadsarbeidet som utføres av klubben og da spesielt arbeidet som utføres på Åna Sira Stadion. Her legges det ned ca 400-500 timer hvert år av undertegnede for å opprettholde en høy standard på anlegget. Viktigheten av å ha ett godt anlegg og hvordan det påvirker hele klubben ble også diskutert. Hvis en ikke har ett anlegg kan en heller ikke ha ett fotballag, har en ikke ett fotballag så blir det ekstremt vanskelig å drive videre klubben og alle andre aktiviteter som den står for, som for eksempel dart, 10 på topp turer, frisbee golf, basar, bingo, osv.... Alt henger sammen og det er viktig å forklare sammenhengen for alle involverte parter.

Da får vi bare håpe på en fornyelse av drift og vedlikeholdsavtalen med Sokndal kommune.  



Åna Sira Fotballklubb med godt resultat fra Grasrot andelen.

Postet av Åna-Sira FK den 10. Jan 2018

Åna Sira Fotballklubb har gode resultater fra Grasrotandelen fra Norsk Tipping.

Dette er penger som tilfaller til klubben ifm at vi ble registrert som grasrot mottaker for en del år tilbake. Dette er ett resultat av en større registrerings og dokumentasjonsjobb som ble utført av klubben i den tiden denne ordningen kom.

Vi var tidlig ute og ba om at spillere av Norsk Tipping sine systemet registrere Åna Sira Fotballklubb som klubben i sine hjerter og dermed mottaker av Grasrotandelen.

Det er ingen kostnad eller avkorting av premier i denne forbindelsen for den enkelte spiller. Norsk Tipping betaler rett og slett en % andel av spill innsatsen fra hver spiller som har satt opp klubben i sitt hjerte som mottaker av grasrotandelen til den klubben\foreningen.

Har du ikke satt opp en mottaker av grasrotandelen på ditt spillekort hos Norsk Tipping så gjør det hvis mulig. Dette gjøres hos tippekomissionæren ved å si at du ønsker at grasrot andelen skal gå til feks Åna Sira Fotballklubb eller en annen forening du brenner for. Dette er midler mange klubber er helt avhengig av.

Åna Sira Fotballklubb er ekstremt takknemlige til alle som har registret oss som mottaker av denne ordningen da dette er midler som gjør at vi kan opprettholde den høye aktiviteten vi har som inkluderer fotballgruppe, frisbeegolf, 10 på topp turkart gruppe, friluftsgruppe, dartklubb, drift av klubbhus, osv....

Åna Sira Fotballklubb er hovedaktivitetsbæreren i Åna Sira og er veldig viktig å opprettholde. 

Det er en daglig kamp for å skaffe midler til drift og aktiviteter.



Felles fotballtrening i Åna Sira med ÅSFK, Vollen FK og Kvanvik FK

Postet av Åna-Sira FK den 9. Jan 2018

I dag var det felles fotballtrening med spillere fra Åna Sira, Vollen og Kvanvik i Åna Sira. Vi var smått utrolige 17 stk totalt. 

Dette er veldig positivt da nivået og innsatsen heves ved slike samlinger. Det er også veldig sosialt.

Åna Sira FK setter stor pris på at vi får besøk fra andre klubber på treningene og håper dette gjentar seg.

Vi har bare ballbingen tilgjengelig for treninger i vinter men vi får gjøre det beste ut av det vi har, STÅ PÅ.....