Åna Sira mot Kvassåsen i bygdeserie på Haua, resultat 3-1

Postet av Åna-Sira FK den 11. Sep 2017

Da har Åna Sira FK spilt ny kamp i bygdeserien på Haua. Kampen var mot Kvassåsen og Åna Sira gikk seirende ut av oppgjøret med 3-1.

Kampen gikk på Åna Sira stadion på en blytung og regnfull gressmatte. Åna Sira stilte følgende lag til denne meget viktige kampen: Petter Kvelland, Thomas Åvedal, Espen Midtbø, Thomas Reistad, Runar Log, Tom Inge Log, Marius Mål, Christian Reistad, Reidar Berntsen, Vidar Pedersen.

Målene i da ble laget av Thomas Reistad, 2 stk og Vidar Pedersen 1 stk.

Åna Sira gikk tidlig opp i ledelsen med 1-0, men Kvassåsen reduserte på ett litt heldig mål og vi var like langt. Kampen bølget frem og tilbake men til slutt fikk Åna Sira banket i 2 stk slik at resultatet ble 3-1. Det var ikke lett å få til noe fin spill på gressmatta i dag men forholdene var like for begge lag og Åna Sira løste det best. En god forsvarsrekke med Thomas, Petter, Reidar, Christian og Runar samt en meget god Tom Inge Log i mål gjorde at Kvassåsen ikke fikk mer enn ett mål. Framme på banen hadde vi en veldig god angreps rekke i Marius, Thomas R, Vidar og Espen, som sammen fikk banket inn 3 stk.

Tusen takk til alle sammen for god innsats.

 Denne kampen var veldig viktig å vinne for nå er Åna Sira i finalen i Hauaserien. Vi har spilt 4 kamper og har 3 seiere samt 1 uavgjort, som gir 10 poeng. Da gjenstår bare finalen i serien.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.