Åna Sira Fotballklubb ved tidligere styremedlem Petter Kvelland intervjuet av Brynepoddene i dag.

Postet av Jan Petter Kvelland den 18. Sep 2022

I dag ble Åna Sira Fotballklubb intervjuet av Brynepoddene.

Dette er en podkast som heter Brynepoddene og de lager en serie om klubber langs RV44 fra Flekkefjord til Bryne/Stavanger. Da ingen av de nåværende styremedlemmene i ÅSFK kunne stille så falt oppgaven på ett tidligere styremedlem Jan Petter Kvelland.

Det er veldig viktig og givende å reklamere for bygda, klubben og aktiviteter vi har i Åna Sira.

De ønsket mine tanker og kommentarer/innspill rundt det som skjer og har skjedd i Åna Sira gjennom historien. De var alt fra historisk tilbakeblikk på Åna Sira Fotballklubb og ALAG historie, nåværende aktivitet for fotballen i Åna Sira. Vi var innom skolen og barnehagen og tanker rundt nedleggelsene  av disse.

Kommune og fylkeskommune grenser og eventuelle utfordringer knyttet til dette. Befolkningsnedgangen og mangel på tilflyttere samt hyttesalg og hyttefolk som de selv kalte pissemaurene:), turister og lignende.

Sira Kvina utbygging, Finny Reker, Joker osv var vi også innom. 

Korp, menighets og bedehus aktivitet, fotball og velforening og andre aktiviteter historisk var vi innom og diskuterte litt.

Når det gjelder Åna Sira Fotballklubb så snakket vi litt om tidligere aktiviteter og lag og gikk så over til dagens litt annerledes situasjon med litt 5 er fotball og trening, samt landhockey, sandvolleyball, dart, frisbeegolf, 10 på topp turene våre, barneaktiviteten i ballbingen osv.....

De ønsket også innspill om hva som eventuelt jeg ville dra frem som aktiviteter eller lignende som gjorde at folk burde ta turen til Åna Sira og da nevnte jeg Brufjell, Frisbeegolf banen og 10 på topp turkartet vårt. Dette var allerede godt kjent for de som intervjuet meg.

De lurte på om det var aktivitet på stadion i det hele tatt da de så at gresset var langt men da jeg forklarte dem årsaken at vi har en defekt plentraktor så lo de godt og forsto situasjonen.  

Det er ikke helt enkelt når du blir intervjuet sånn direkte med jeg gjorde så godt jeg kunne og fortalte situasjonen for bygda fra mitt synspunkt, så får vi håpe det ikke ble helt galt........



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.