Da er Åna Sira Fotballklubb sitt 10 på topp turkart for sesongen 2021 klart og i sirkulasjon.

Postet av Jan Petter Kvelland den 2. Mar 2021

Da er endelig Åna Sira Fotballklubb 10 på toppturkartet for sesongen 2021 klart og i sirkulasjon. Vi har hatt litt printer\skriver trøbbel som har forsinket prosessen litt men nu går alt så meget bedre.....

Kartene kan fås på Joker Åna Sira, samt på Intersport Flekkefjord og Egersund. Vi legger også normalt inn noen kart til kommunene Flekkefjord og Sokndal, samt at det ligger kart tilgjengelig i postkassene på klubbhallen og på kiosken på Åna Sira Stadion. Disse er helt gratis og det er bare å forsyne seg, takket være alle de flotte sponsorene vi har til Åna Sira Fotballklubb.  

Stor takk til Cato Bru, Thomas Åvedal, Geir Åvedal, Per Olav Sand, Kenneth Egeland og sikkert mange flere for produksjon og bæring av merkestolper. Stor takk til Kjell Tore Sand og Jan Petter Kvelland for merking av nye turer. 

En stor takk til Tina K Sivertsen for utarbeidelse av årets oppsett for turkartet, samt til Jan Petter Kvelland for trykking og printing av årets turkart.

GOD TUR ALLE SAMMEN...............

VIS HENSYN TIL DYR PÅ BEITE OG TA MED EVENTUELL SØPPEL HJEM.

På årets kart er det 3 nye turer ifht tidligere sesonger:

BJØRJA. Dette er en tur som er i forlengelsen av Salamanderdammen bak Håvollen. Turen startet ved Joker Åna Sira og følg RV44 100 meter mot Sokndal, ta til venstre over bruen og følg blå merket løype til Salamanderdammen og Bjørja. Her kommer en helt ned til havnivå i elva Åna Sira. Det ligger også en stor og interessant steinhaug av en eller annen slag i selve Bjørja som kan være verdt besøket.

KJERRINGHAKA: Dette er en tur som er i forlengelsen av turen til Egelid. Turen starter ved Åna Sira Stadion. Følg blåmerket løype til Egelid og Kjerringhaka. Turen går i ett flott og åpent terreng med en fantastisk utsikt mot Åna Sira og Lundevann fra Kjerringhaka..

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger på turene ifht stier, merkinger, bøker, tenger, kulepenner, rydding, osv......


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.