Flekkefjord ALAG team building i Åna Sira på Åna Sira Stadion

Postet av Jan Petter Kvelland den 7. Sep 2020

Flekkefjord Alag var på team building i Åna Sira og lånte det flotte anlegget og utstyret vårt til aktiviteter. Det ble spilt frisbee golf på høyt nivå samt mange andre aktiviteter ble gjennomført. Mat måtte de også ha.

Vi håper dette var en suksess og at det frister til gjentakelse. Vi i Åna Sira Fotballklubb er veldig glad for aktiviteter og arrangementer som blir lagt til området og anlegget vårt. 

Alle hensyn til smittevern ble ivaretatt på beste måte.

Stykke fra Flekkefjord Alag facebook side:

I en tid der vi dessverre ikke har anledning til å drive med fotball, er det desto viktigere å holde lagfølelse og samhold ved like.

I helgen avholdt vi derfor en forsinket sommertilstelning og teambuildingsseanse i særs idylliske Åna-Sira. Her fikk vi konkurrert i frisbee-golf på Åna Sira FKs aldeles fabelaktige frisbeegolfbane og kjempet mot hverandre i diverse artige konkurranser.

De voksne fikk meske seg med en aldeles utsøkt fiskesuppe tilberedt og servert på lunt vis av hedersmann og Free Cover-legende Vidar Løyning, mens barna koste seg med pølser og og tilbehør sponset av vår gode samarbeidspartner REMA 1000 Flekkefjord.

 

Vi retter også en stor takk til Intersport Flekkefjord som spanderte regnponchoer på en dag der været ikke spilte helt på lag.

Etter en fortreffelig dag i havgapet tok vi etterhvert turen tilbake til storbyen og videre lystig lag på Tollboden Bakeri.

 

Det var i det hele tatt et fortreffelig arrangement, og som tidligere nevnt viktig for å opprettholde lagfølelsen når vi ikke får anledning til å drive med idretten vår.

 

For en herlig gjeng!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.