ÅSFK retter en stor takk til grunneiere i Åna Sira for at vi får lov til å merke turløyper.

Postet av Jan Petter Kvelland den 9. Jun 2020

Åna Sira Fotballklubb retter en stor takk til diverse grunneiere i Åna Sira og området rundt for at vi får lov å merke, rydde og tilrettelegge for turløyper på deres eiendommer. 

Vi har turer på eiendommer som er eiet av privatpersoner, sameie, kommuner, fylkeskommuner, kraftselskaper osv og vi er evig takknemlig for at vi får lov til dette. 

Skulle vi tilfeldigvis ha merket på en eiendom som vi ikke skulle ha gjort så ber vi om tilgivelse for dette og ber om tilbakemelding hvor dette i tilfelle er så vi kan rydde opp. 


Åna Sira Fotballklubb har ryddet, merket, tilrettelagt, montert postkasser, tenger, bøker, kulepenner og utviklet og utarbeidet og trykket ett turkart med 25-26 turer i Åna Sira og området rundt.

Vi har i år trykket og levert ut over 1200 stk eksemplarer av dette turkartet i regionen mellom Kristiansand og Stavanger. Vi har levert ut kart i Egersund, Sokndal, Flekkefjord, Lund, Sirdal, Kvinesdal, Farsund, Vanse, Lindesnes, Lyngdal, Mandal, osv....

Dette har blitt en kjempesuksess og er av stor betydning for hele bygda Åna Sira. Dette medfører mye besøk i bygda Åna Sira samt økt handel på Joker Åna Sira, noe som er veldig gledelig. Vi får også en god mulighet til å reklamere for Åna Sira Fotballklubb og alle aktivitetene vi driver samt alle de flotte sponsorene vi har.

Bildene viser utsikt fra Kvidafjellet med flagg, steinen på Knaben og hjertevannet sett fra Hommekvisten.

God Tur....

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline