Sponsor skiltene på Åna Sira Stadion er på plass samt arbeid med klargjøring av gressbane er startet.

Postet av Jan Petter Kvelland den 12. Mar 2020

Da nærmer det seg vår i Åna Sira. 

Sponsorskiltene på Åna Sira Stadion er montert og på plass. 

Det er med stor ydmykhet og stolthet å kunne se antallet sponsorer som velger å støtte lille Åna Sira Fotballklubb. 

Det er utrolig bra og gøy å se alle disse flotte sponsorskiltene linet opp på stadion. RP Profil har laget mesteparten av skiltene og disse er veldig flotte. 

Det mangler ett skilt til som skal opp og det er vårt eget som det skal stå: ÅNA SIRA STADION - Åna Sira Fotballklubb på.

En kjempestor takk til alle velvillige sponsorer av Åna Sira Fotballklubb.


Arbeidet med klargjøring av gressbanen er godt i gang. Det er påkjørt ca 300kg kalk foreløpig. Det vurderes fortløpende om det skal kjøres på mer. Var så utrolig heldig å få ca 1-2 tonn gratis kalk av Oddvar Trelsgård som var til overs ifm kalking av vassdraget bak banen som da kan brukes på gressbanen i årene som kommer. Banen skal ikke gjødsles i år da vi nå klipper med bioklipp og trenger derfor ikke gjødsle hvert år som tidligere. Den gror som bare det. 

Klipping starter mest sannsynlig til helga. Etter første klipp skal banen valses kraftig samt pigges etterpå. Målnett og oppmerking av baner starter etterpå.

Når dette er utført er banen klar til bruk.

På grunn av Corona viruset så er all organisert trening i regi av Åna Sira Fotballklubb avlyst til over påske. Etter påske vil det tas en ny vurdering, men det anbefales at all aktivitet avlyses til ut april av NFF\NIF.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.