Kamp referat fra kampen mellom Åna Sira FK og Øyno Settlers i bygdeserien, 10.05.2019.

Postet av Jan Petter Kvelland den 18. Mai 2019

Da har det vært ny kamp på den flotte gressmatta på Åna Sira Stadion mellom Åna Sira FK og Øyno Settlers fra Haua. Resultatet ble 3-8, og seier til Øyno.

Dette var rett og slett det dårligste Åna Sira FK noensinne har levert. Av en eller annen grunn var det ingen ting som fungerte og Øyno vant helt fortjent.

Øyno tok vel ledelsen 0-6 før Åna Sira FK kom litt med inn i kampen med 3 raske scoringer men så kontret Øyno inn 2 til og sluttresultatet ble 3-8.

Laget fra Åna Sira FK i dag var: Petter Kvelland, Tom Inge Log, Thomas Reistad, Christian Reistad, Espen Midtbø, Kristoffer Egeland, Thomas Ovedal, Steinar Danielsen, Tore Osmundsen, Kenneth Løining, Runar Log. Tusen takk til alle som stilte opp for laget, det betyr mye for Åna Sira Fotballklubb.

Været og temperaturen var flott, banen var kjempefin og god å spille på, publikum møtte opp i hopetall, ca 100 stk, men dessverre ble det ikke champions League kvalitet på fotballen slik som det ble lovet på forhånd. Det ble servert gratis kaffe, brus, kaker, lapper og jeg håper alle koste seg tross alt.

En stor takk til Jannike Egeland, Tina Sivertsen, Astrid Sand, Gunn Marie Sand, Bjørg Ovedal og andre for flott servering og bevertning.

En stor takk til alltids sportslige og positive Torleiv Allestad for dommerjobben. 

Vi får bare rett og slett komme sterkere igjen senere, og ikke la dette resultatet ta knekken på oss.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.