Ett lite tilbakeblikk over aktiviteter og tiltak for Åna Sira Fotballklubb 2019

Postet av Jan Petter Kvelland den 18. Des 2019

Da nærmer det seg slutten på året og sesongen for Åna Sira Fotballklubb 2019. Vi har hatt ett ekstremt travelt år og jobbet med en masse saker, tiltak, aktiviteter og prosjekter til det beste for bygda.

Åna Sira Fotballklubb og Åna Sira Velforening har jobbet tett sammen om mange av sakene og det er en stor styrke og fordel for alle oss som bor i bygda og område rundt. 

En stor takk må rettes til styret og arrangement komiteen i klubben samt andre som har bidratt og bistått ifm diverse arrangementer. Uten all denne innsatsen og dugnaden hadde dette aldri gått. Det er mange i styret som legger ned et ekstremt antall timer i dugnadsarbeid og annet og det står det virkelig respekt av. 

Disse fortjener virkelig ros.

En stor takk til Joker Åna Sira for ett flott samarbeid ifm diverse arrangementer og da spesielt trimbingoene som arrangeres sammen med oss i Åna Sira Fotballklubb.

En stor takk må også rettes til hovedsponsor Flekkefjord Sparebank for deres støtte igjennom mange år, En fantastisk bank for lag og foreninger. Kontaktpersonene Maj Britt Skarpenes og Rolf Lien er bare fantastiske å ha med å gjøre. 

En stor takk rettes også til alle andre sponsorer og støttespillere, uten disse hadde vi ikke kunnet opprettholdt det store aktivitetsnivået vi har, tross størrelsen på klubben. 

Vi har i tillegg til alle aktivitetene og arrangementene jobbet sammen med Åna Sira Velforening med store og tunge saker for innbyggernes beste. Dette har vært blant annet opprusting av området Hammarhølen, trafikksikkerhetstiltak Kirkesvingen/Hammarhølen, Lyssetting av turvei Lundevann, bobilparkeringsplass og toalett bygg på grusbanen på stadion. prosessen rundt salget av skolen og grendehuset, Brufjell og utfordringene rundt parkering, adkomst og totalbelastning, støv og rystelsesproblematikken opp mot Titania, og mye annet samt deltakelse i diverse fora for lag og foreninger opp mot kommunene.

Åna Sira stadion er driftet og vedlikeholdt ihht avtalen med Sokndal Kommune og den gjelder gressbane, grusbane, løpebane, ballbinge, samt hele området rundt stadion. En viktig sak for klubben er å få fortsette med dette og ha ansvaret for dette.  

Et stort arrangement som må nevnes er årsavslutningen og galla for bygdeserien i regi av Heroes of Haua som ble avviklet i Åna Sira på Åna Sira Stadion. Dette ble en kjempesuksess og frister veldig til gjentakelse. En stor takk rettes til Christer Bu Mathiesen fra Heroes of Haua for å legge dette arrangementet til Åna Sira, det satte vi stor pris på. Innsatsen til Jan Petter Kvelland ifht å legge alt til rette for dette arrangementet må også nevnes samt de som sto for kioskdrift på stadion og mat og servering på galla på kvelden i klubbhallen.

Vi har jobbet med masse annet enn alt dette og det har vært mange i sving for å hjelpe til. 

En stor takk til alle som bidrar for å holde liv i Åna Sira Fotballklubb og Åna Sira Velforening.

Styrets sammensetning

Leder: Kjell Tore Sand

Nestleder: Jannicke Egeland

Styremedlemmer: Greta K.Sivertsen, Petter Kvelland, Gun Marie Sand.

Varamedlemmer: Arnstein Eie, Leif Inge Håland, Vidar Pedersen og Tina K. Sivertsen

Valgkomité: Kjetil Haneberg OG Per Olav Sand

Revisorer: Bjørg Åvedal og Lise K.Eie

Styrets arbeid

Styremøter

Det er avholdt 10 styremøter. Disse avholdes sammen med Åna Sira Velforening.

Dette blir gjort ettersom begge foreningene jobber for bygda med tilsvarende lik interesse.

Spesielle oppgaver

Idrettsregistrering er foretatt.

Momskompensasjon er søkt og innvilget.

Brønnøysund register oppdatert, org nummer 993602361

Grasrot og frivillighetsregister oppdatert.

Aktivitet

Fotballaget for herrer har deltatt i bygdeserien i Sokndal i regi av «Heros of Haua».  

Det er fellestreninger 1-2 ganger i uken med en deltakelse fra 5-15 stk. Aldersspennet på spillerne er fra 12-60 år.

Dartgruppen Grensebullen Dart Klubb har faste spill kvelder 1 dag i uken året rundt med en deltakelse fra 6- 15 personer i alle aldre. Det er en vår og en høst sesong med premier for de 3 beste gjennom sesongen. Det er arrangert jule og påsketurnering med deltakelse fra ca 40 stk hver gang. Her ble det spilt singel dame og herre samt mix kamper, med premier til de 3 beste i hver kategori. Greta Sivertsen, Jannicke Egeland, Tina Sivertsen har styrt dartgruppen på mesterlig vis.

Ti på topp gruppen har merket 26 turstier samt montert opp postkasse med tang og bok på alle toppene. Dette er blitt ett veldig populært tiltak med ca 1000 opptrykte og utdelte kart. Innlevert kart med 10 klipp og vil være med i trekningen om 2 stk gavekort a kr 500.-. Denne aktiviteten har Jan Petter Kvelland styrt og lagt ned mye arbeid i sammen med Tina Sivertsen og Kjell Tore Sand.

Frisbee Golf bane er opprettet på Åna Sira Stadion. Det er utplassert 9 stk kurver, samt at det er laget 6 stk utskytningsramper. Dette er blitt veldig populært og det har vært masse folk å spilt frisbee golf i hele vår, sommer og høst, samt at banen er merket og det er utarbeidet kart. Kjetil Haneberg styrer denne aktiviteten og oppgraderer anlegget fortløpende.

Arrangement komiteen har arrangert bingo, basar, medlemsfester, Halloween, pubquizer, samt julelotteri. Dette er viktige bidrag både som aktiviteter og som inntektskilde til klubben. Gun Marie Sand fungerer som leder av arrangement komiteen og har styrt dette veldig bra med god hjelp av Lars Krogh, Tina Sivertsen, Veronica Gjetle, Anne Rose Sigbjørnsen, Inger Lise Egelid og mange flere..

Det er laget en flott sandvolleyballbane ved ballbingen på stadion. Denne er åpen og klar til bruk for alle som ønsker dette, og har vært godt besøkt i sommer. Opprettelsen og utarbeidelsen av denne stod Leif Inge Håland for sammen med flere. 

ÅSFK inviterte til Sankt Hans feiring i teltet på stadion, serverte gratis grill mat og drikke til alle. Deltakelse ca. 100 stk. Rigget til med spire for sankt hans bål. Dette arrangementet er det styret og flere andre som arrangerer i sammen.

Det er etablert ett flott bibliotek i klubbhallen. Her kan folk kan låne, bytte og levere inn bøker helt gratis.

Vurdering av aktivitet i forhold til mål

Åna Sira Fotballklubb er veldig godt fornøy med aktiviteten som utføres. Dette overstiger godt forventningene fra styret.

Økonomi

Åna Sira Fotballklubb har god kontroll på økonomien. Alle store innkjøp som var planlagt er gjennomført og den totale økonomiske situasjonen er under kontroll. 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.