Åna Sira Fotballklubb sine 10 på topp turkart i området Åna Sira er snart klare.

Postet av Jan Petter Kvelland den 19. Mar 2019

Det nærmer seg ferdigstillelse av de nye 2019 turkartene i Åna Sira.

Det er 3 stk nye turer på årets kart, Ytre Malberghei, Knaben og Roskjet.

Turen til Ytre Malberhei er ryddet og delvis merket men har ikke fått montert postkasse enda. Løypekart finnes i dette innlegget, samt bilde av der postkasse monteres. Turen starter fra samme plass som Såvann turen starter. Når en kommer inn til Såvann så er det merket sti på venstre side av vannet, opp Forelia og videre inn og opp på Ytre Malberghei. En flott tur som det bare er å glede seg til.

Turen til Knaben er ryddet og delvis merket men har ikke fått montert postkasse enda. Løypekart er vedlagt i dette innlegget, samt bilde der postkasse monteres. Turen starter fra samme plass som til Hommekvisten, Grønåsen og Kvidafjellet. Knaben ligger mellom Hommekvisten og Grønåsen, se kart. Dette er en flott tur i det fineste terrenget som Åna Sira kan by på.

Turn til Roskjet er gangbar men skal ryddes og merkes mer, samt at postkasse må monteres. Denne turen starter samme plass som til Melkevann, Spillebordet og  Målsjuvet. Følg merket løype til Målsjuvet og ved postkassen så går turen videre langs høyre side av vannet og ut til de gamle demningene til det gamle kraftverket på Mål.

Årets turkart settes i trykking nå snart selv om de nye turene ikke er helt ferdige. De vil komme informasjon om når disse er helt ferdige og postkasse, bok og klippetang er utplassert.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.