Kampreferat Åna Sira - Kvassåsen i bygdeserien på Haua.

Postet av Åna-Sira FK den 18. Aug 2018

Da har det vært kamp på Åna Sira Stadion mellom Åna Sira og Kvassåsen i bygdeserien på Haua. 

Resultatet ble seier til Åna Sira med 6 - 0. Målscorere i dag var Vidar Pedersen 2, Marius Mål 2, Espen Feed og Thomas Åvedal. Det møtte frem ca 50 tilskuere i regnet for å se på kvalitetsfotball på høyeste nivå og det fikk de. Åna Sira tok kommandoen tidlig og det var vel egentlig aldri tvil om hvor seieren ville havne men bare hvor stor den ville bli. 

En solid og god sisteskanse i Tom Inge Log som tok alt de hadde å komme med. Ryddet opp i stor stil foran eget mål. 

Forsvaret med Thomas Åvedal, Lars Krogh, Christian Reistad, Runar Log og Kristoffer Egeland hadde full kontroll i de bakre rekkene. Vidar Pedersen, Marius Mål, Kai Espen Feed og Petter Kvelland utgjorde angrepet og målene kom som bestilt. Det var en enorm innsats fra alle sammen og etter peptalkene til Thomas Åvedal før kampen og i pausene var det vel ingen som turte annet. Det er imponerende at lille Åna Sira kan stille med så mange ekstremt dyktige fotballspillere.

Vi var i utgangspunktet lite folk til kampen i dag da veldig mange av spillerne skulle delta i ett bryllup i Åna Sira. Det var ingen problem for Thomas, han kontaktet bruden og fikk tillatelse til å hente de spillerne han trengte ut av bryllupet, FANTASTISK.. Stor takk bruden og brudgommen Veronica Sigbjørnsen og Jørgen Thele.   .

Laget i dag var Petter Kvelland, Thomas Åvedal, Tom Inge Log, Kristoffer Egeland, Runar Log, Christian Reistad, Vidar Pedersen, Marius Mål, Lars Krogh, Kai Espen Feed.

Kampen gikk på en tung og regnfull gressmatte i Åna Sira men det gikk fint an å spille fotball på høyt nivå allikevel. 

Vi er nødt til å sende en stor takk til en myndig og god dommer i Torleiv Allestad som nok er akslet for større dommeroppgaver i nær fremtid med hans innsikt og fotballforståelse. Tusen takk for innsatsen.

Da har vi vunnet alle 4 kampene våre i år i bygdeserien og topper vår gruppe suverent. Finalespill og selve finalen går 29 september på Haua og da er det bare å møte opp å støtte Åna Sira guttane. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.